kapat

01.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Hani sevgili değillerdi
"1. Perde Operasyonu"yla tutuklanan tiyatrocu müdür Emin Gümüşkaya (55) sevgilisi olmadığını söylediği Belgin Bilgin (30) ile cezaevinde evlendi!

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda (BDT) yolsuzluk iddiaları üzerine gerçekleştirilen '1. Perde Operasyonu'nda, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Rahmi Dilligil ile birlikte çete suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konan eski BDT Müdürü Emin Gümüşkaya (55), tiyatrocu sevgilisi Belgin Bilgin (30) ile demir parmaklıklar arkasında evlendi.

İlk eşinden ayrılan bir çocuk babası Gümüşkaya ile kendisinden 25 yaş küçük Belgin Bilgin'in nikahlarını 12 Şubat'ta Nilüfer Belediyesi Evlendirme Memuru Mehmet Gümşaş kıydı. Bursa E Tipi Cezaevi'ndeki törende Gümüşkaya'nın nikah şahitliğini aynı operasyonda tutuklanan eski BDT Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Ulusoy, Bilgin'in nikah şahitliğini ise tiyatrocu Pınar Saner yaptı.

Operasyon sürerken Bilgin'in adı da Gümüşkaya'nın sevgilisi olarak geçmişti. Hatta Gümüşkaya'nın ödeneklerin bir kısmıyla Bilgin'e bir otomobil aldığı iddiası ortaya atılmıştı.

Bilgin ve ailesi Gümüşkaya'nın sevgilisi olduğu şeklindeki iddiaları da kabul etmemişti. Aynı operasyonda Rahmi Dilligil ile sanatçılardan Ceyhan Wallinger'in de sevgili oldukları iddia edilmişti.

Operasyon kapsamında Dilligil de dahil 14 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır