kapat

26.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Ülker 'çaldı' götürdü
Baskılı savunma ile F.Bahçe'den çalınan 15 top galibiyetin anahtarı oldu. Toplam 23 top kaybeden ve bir ara 14 sayı geriye düşen F.Bahçe farkı 2'ye indirdi ama sonu gelmedi

Avrupa yorgunu Ülker, güçlü rakibi F.Bahçe önünde galip gelirken zorlandı. Turuncu-yeşilliler, ilk 3 periyotta maçı farklı önde götürdüler. Panathinaikos maçının suskun oyuncusu Handlogten maç boyunca takımı sırtlayan isimdi (24 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 blok).

Ülker'in dış oyuncuları dün başarısızdılar. Özellikle son çeyrekte 14 sayı öne geçtikleri anda şutları sokamadılar ve F.Bahçe'yi maça ortak ettiler.

F.Bahçe'ye gelince. İlk 3 periyot sarı-lacivertli takımda oyuna ağırlığını koyacak oyuncu yoktu. Oyun kurucu Lukovski, ne Beard'a ne Mills'e ne de diğer arkadaşlarına sayıya giden pas yollarını bulamadı. Maçın sonlarında bir topunu Handlogten'a kestirdi ve diğer topu da kaybedince F.Bahçe sonuca razı oldu.

F.Bahçe takımında bir tek Murat Evliyaoğlu, maçı almak için elinden geleni yaptı (18 sayı, 3 ribaund, 2 asist). Ama kritik anlarda Lukovski, Murat'a pas vermeyince karşılaşmanın kaderi de belli oldu. F.Bahçe 23 top kaybıyla bu maçı zaten kazanamazdı. Diğer maçta Kombassan, Altay'ı 90-83 yendi.

DOĞAN HAKYEMEZ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır