kapat

26.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Büyüleyen Vals
Yedincisi düzenlenen Viyana Opera Balosu

RÜYA GİBİ GEÇTİ
Geleneksel Viyana Opera Balosu, 'Halka İlişkiler'in duayeni Betül Mardin'in muhteşem organizasyonu ile Swissotel'de gerçekleştirildi. Baloya Avusturya Dışişleri Bakanı Benita Ferrero-Waldner ile Devlet Bakanı Yüksel Yalova da katıldı.Yaklaşık bin kişinin katıldığı baloda İstanbul sosyetesi adeta şıklık yarışındaydı. Birbirinden güzel genç kızlar şık giyimleri ile ilgi odağı olurken, 120 çiftin aynı anda yaptığı valse, pekçok çift de eşlik etti.

DEV DANS PİSTİ
Viyana Opera Balosu için 600 metrekarelik bir dans pistine dönüştürülen Swissotel Balo Salonu'nda, Viyana'daki opera binası örnek alınarak 150 saatlik bir çalışmayla 28 adet loca ve 16 adet teras yerleştirildi. Baloda daha sonra "Altın Gençlik" olarak adlandırılan 120 genç, açılış valsini gerçekleştirdi. Viyana Opera Balosu Orkestrası da Türk ve Avusturya milli marşlarını seslendirdi. Sertab Erener ile Levent Yüksel'in birer konser verdiği geceye, Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Ralp Scheide ve sanatçılar Orhan Gencebay ve Burak Kut ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖZAL'IN KALEMİNE 1000 DOLAR
Baloda "Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı" yararına düzenlenen müzayedede Turgut Özal'ın "İcraatın İçinden" programlarında kullandığı ünlü altın kaplama kalemi ile saati, satışa sunuldu. Semra Özal, "Bu kaleme ve saate iyi fiyat biçin. Rahmetli Turgut Özal'ın teri hala üzerinde. Bu kalem ve saati çok severdi. Gelirinin lösemili çocukların tedavisinde kullanılacağını bilseydi tıpkı benim gibi yapıp hemen cebinden ve kolundan çıkartıp bağışlardı" dedi. Açık artırmada Özal'ın saat ve kalemini bin dolara Jack Darsa (solda) adlı bir işadamı satın aldı. Darsa, Özal'ın saat ve kalemini vakfa bağışladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır