kapat

23.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Ölümden bile beter!
Erdemir Basketbol Takımı'nın iki yıldızı Katasha ve Filiz 14 Ocak 2001'de trafik kazası geçirdi. Yönetim, spor yaşamları tehlikeye giren iki oyuncuyu kapının önüne koydu

F.Bahçe ve Bayan Basketbol Milli Takımımız'ın yıldız oyuncusu Arzu Özyiğit, Erdemirspor'un kapı önüne koyduğu Katasha ve Filiz'e sahip çıktı. Talihsiz olay şöyle gelişti: Filiz, 14 Ocak'ta Erdemir-Beşiktaş maçından sonra koç Aydın Uğuz'a gitti ve "Hocam ben, Katasha ve Ronda ile yarın İstanbul'a giderek, G.Saray-Botaş maçının izlemek istiyoruz. Arabanızı verir misiniz?" dedi. Uğuz ise bize "Zonguldak'a gideceğim, isterseniz araba kiralayın" şeklinde yanıt verdi.

Kâbus gibi kaza
Daha sonra üç arkadaş, araba kiralayarak Pazar günü İstanbul'a doğru yola çıktılar. Filiz "Okmeydanı'na geldiğimizde havanın yağmurlu ve yolun kaygan olması yüzünden, sol ön lastik patladı. Doğrudan bariyerlerle bindirdik. Meydana gelen bu kaza sonunda Katasha ve ben çeşitli yerlerimizden yaralandık. Ronda'ya bir şey olmadı. Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındık" diye anlatıyor kazayı.

Bu kaza sırasında Filiz'in yüzüne 21 dikiş atılırken, ayak bileği ezilmiş ve kasığında 2 bağ kopmuştu. ABD'li Katasha'nın sol ayağında iki kırık meydana geldi. Aynı zamanda sağ bacağında açık yara oluşurken, çapraz yan bağı koptu ve kıkırdak bağı hasar gördü.

Erdemir kovdu
Daha sonra Erdemir'e gittiğini söyleyen Filiz sözlerine şöyle devam etti: "Tedavilerden sonra iyileşmiştim. Antrenmanlara çıkmak istedim. Ancak menajer Kemal Pişmiroğlu, bana eşyalarımı toplayıp Erdemir'i terk etmemi söyledi. Boş bir kağıdı zorla imzalattırdı. Çok yakın arkadaşım Arzu Özyiğit, bana ve Katasha'ya evinin kapıları açtı. Bize şimdi o bakıyor."

FEHMİ ÖZGÜLER


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır