kapat

23.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis Ilıcak'la Karaa'nın sessizlik kavgası
Adalet Komisyonu toplantısında Başkan ve FP'li Ilıcak arasında sert tartışmalar geçti, ANAP'lı Yaşar Topçu ise üyelikten istifa etti

TBMM Adalet Komisyonu'nda, trafik cezalarını üçte bir oranında artıran yasa tasarısının müzakeresi sırasında, kavgaya varacak derecede sert tartışmalar yaşandı. Bir maddenin kabul edildiği, iki maddenin de metinden çıkarıldığı müzakereler sırasında, 2'nci maddenin metinden çıkarılmasına sert tepki gösteren ANAP'lı Komisyon üyesi Yaşar Topçu üyelikten istifa etti. Söz konusu madde trafikt kazalarında bir kişinin ölümü ve bir veya birkaç kişinin yaralanmasına sebebiyet verilmesi sonucunda mahkumiyet ve para cezasını arttıran hükmün kaldırılmasını içeriyor.

"DİKTATÖR GİBİSİNİZ"
Dün sabah 10.00'da Emin Karaa başkanlığında gerçekleşen ve gergin geçen komisyon toplantısı sırasında FP'li Nazlı Ilıcak ve DSP'li Ali Günay arasındaki sohbete Komisyon Başkanı Emin Karaa müdahele etti. Başkan, vekillerden susmalarını isteyince Ilıcak sinirlendi "Toplantıyı diktatör gibi" yönetiyorsunuz". Karaa ise yüksek sesle söylendi, "Konuşmanızı sürdürürseniz ben de size aynı şekilde hitap ederim, susun..." Ardından başka bir önerge üzerinde Karaa, bir vekille ikili sohbete girince bu kez Ilıcak, "Şimdi de siz susun" diye çıkıştı. Karaa'nın "Benimle niye didişiyorsunuz, çattık belaya" demesiyle ortalık gerginleşti. Vekiller tartışmayı engellerken, Karaa, çalışmaları daha sonra sürdürmek üzere oturumu kapattı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır