kapat

23.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Aloo, hangisi iyi
GSM reklamında önce İbrahim Kutluay, sonra da Fatih Terim oynadı. İlk filmde gırgır, öbüründe hüzün var. Şimdi bu iki ünlü spor adamının aktörlüğü kıyaslanıyor

TERİM'İN KIZLARI DA OYNUYOR
Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil eden Fiorentina teknik direktörü Fatih Terim ile Yunan AEK basketbol takımının hücum gücü İbrahim Kutluay'ın şimdi aktörlükleri de konuşuluyor. TELSİM'in reklamında ilk önce İbrahim Kutluay, sevgilisi Demet Akalın ile oynamış ve kaçamağı çağrıştıran "antrenmandayım" sözcüğü dillere düşmüştü. Son günlerde televizyon ekranlarında Fatih Terim"in de aynı reklam filminde kızları Buse ve Merve ile birlikte oynadığı görülüyor.

GÖRÜŞLER ŞÖYLE...
Fatih mi, yoksa İbo mu iyi aktör? Her iki reklam filmini de çeken Ali Taran Creative Workshop'un görüşü şöyle: Reklamın senaryosu ve konsepti bizim. Fatih Terim için yazılmış. Kutluay'ınki ile kıyas yapamayız." Yönetmen Rezzan Tanyeli, Terim'i ön plana çıkarıyor: "Terim'de kendiliğinden olan bir potansiyel var. Sinema oyuncusu gibi yetenekli. 3 günde 11 saat çalışarak filmi çektik."

İMPARATOR KARİZMASI
Tanyeli, İbrahim Kutluay'ın da rahat olduğunu ve iki ünlünün de sporcu olmalarından kaynaklanan bir disiplin taşıdıklarını sözlerine ekliyor. Reklam uzmanı Prof. Haluk Gürgen şunları söylüyor: "Terim, reklamda 'İmparator' karizmasıyla uygun oyunculuk sergiliyor. Terim, nerede kullanılırsa bir farklılık getirecektir. Ayrıca espri, film dışında da kullanılıyorsa reklam başarılıdır.

Emre KULCANAY


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır