kapat

23.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Komşu külotuyla fantazi yapınca hapsi boyladı!
Samsunlu Tarkan Keskin komşusunun iç çamaşırlarını çalıp "sana çamaşır aldım" diyerek kandırdığı karısı tarafından enselendi

Samsunlu Tarkan Keskin'in külot fetişizmi başına iş açtı. Komşusunun bahçeye astığı iç çamaşırlarını çalıp, karısına " Sana ucuzluktan çamaşır aldım" diye yutturmaya çalışan Keskin'in foyası ortaya çıktı. Çamaşırların komşusuna ait olduğunu anlayan karısının ihbarı üzerine yakalanan fetişist koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UTANDI, POLİSE GİTMEDİ
Garip hırsızlık Fevzi Çakmak Mahallesi Tayfun Sokak'ta yaşandı. Meryem Şahin (39), bahçesine astığı çamaşırlarının sürekli kaybolmasına akıl sır erdiremiyordu. Yalnızca iç çamaşırlarının kaybolmasına anlam veremeyen Şahin, hırsızı yakalamak için defalarca pusuya yattı. Ama başarılı olamadı. Şahin, 'utandığı için' polise de başvurmadı. Yaklaşık birbuçuk yıl süren bu garip hırsızlıklar ilginç bir tesadüfle ortaya çıktı. Altı yıllık evli ve iki çocuk annesi Fatma Keskin (23), bir gün karşı komşusunun bahçesine asılı olan iç çamaşırlarının, kendi iç çamaşırlarına benzediğini farketti. Kaportacı eşi Tarkan Keskin'in (25) kendisine sürekli "Bak sana ucuzluktan iç çamaşırı aldım" diye getirdiği çamaşırların, hırsızlardan yakınan komşusuna ait olabileceğinden şüphelenen genç kadın soluğu komşusunda aldı. Genç kadın, kendi iç çamaşırlarını komşusuna gösterince olay aydınlandı.

KENDİ DE GİYERDİ
Çamaşırları çalınan Meryem Şahin'in şikayetçi olduğu kaportacı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kocasının bayan iç çamaşırlara meraklı olduğunu söyleyen Fatma Keskin "Kocam Tarkan, ara sıra kadın iç çamaşırı da giyerdi. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Daha önceden böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdim. İki kızımız var artık geri dönemem, böyle çekeceğim" dedi.

İsmail AKDUMAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır