kapat

19.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Sıktılar artık
"Hakemler sezon başından beri anlayamadığımız bir şekilde aleyhimize çalışıyorlar. Artık onları da yenmemiz gerekecek. Herşeye antrenmanlıyız ama bunlara değil."

Her maçta aynı tavır
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Samsun maçının ardından hakemlere isyan etti. "Hakemler sezon başından beri anlayamadığımız bir şekilde aleyhimize çalışıyorlar" diyen Lucescu, "Gollerimiz verilmiyor, futbolcularım haksız yere kartlar görüyor. Rakibin tekmelerinin önüne sahaya çıkarılıyoruz. Artık hakemleri de yenmemiz gerekecek. Herşeye antrenmanlıyız ama bunlara değil" şeklinde konuştu.

Zirveyi yine yakalarız
Lucescu, Samsun beraberliğini, ligin ilk yarısında oynadıkları Trabzon maçına benzeterek şu yorumu yaptı: "Samsun'da puan kaybetmeyi hak etmedik. Sorun gol yemek değil, atamamak. Trabzon'da olduğu gibi biz oynadık, kaçırdık ve golü sonlarda yiyerek puan kaybettik. Şimdi İstanbul'da 3 maç oynayıp Siirt'e gideceğiz. 4 maçta 12 puan toplarsak liderliği yeniden yakalarız. Buna gerçekten inanıyorum. Şampiyonlar Ligi bizi psikolojik olarak zorluyor."

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır