kapat

19.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kahreden ceza
Çocuklarının 60 milyon liralık okul aidatını ödeyemediği için 2 bakkaldan 34 milyon lira gasp eden Müzeyyen Kızılcan, 8 yıl hapse mahkum edildi

Veli ve okul yöneticilerinin tepkisinden korkup bakkal dükkanı soyan 2 çocuk annesi Kızılcan, çaldığı her 13 bin lira için bir gün cezaevinde yatacak...

KORKUNÇ DRAM
Gaziantep'teki "baklava çalan çocuklar"ın dramından sonra fakirliğin getirdiği çaresizlik İstanbul'da da bir yuvayı söndürdü. İki çocuğunun eğitim gördüğü okulda sınıf annesi seçilen Müzeyyen Kızılcan, velilerden her ay toplanan aidatlardan ilki olan 150 milyon lirayı okul yönetimine verdi.

TEPKİLERDEN KORKTU
Ancak daha sonra toplanan 60 milyon lirayı "kaybettiği" gerekçesiyle okul yönetimine teslim edemeyen Kızılcan, gelecek tepkilerden korkunca, eşine ait gaz tabancasıyla evinin yanındaki Fatma Türer'e ait bakkal dükkanından 4, Mustafa Hakverdi'nin dükkandan ise 30 milyon lira gasp etti.

CEZASI DÜŞÜRÜLDÜ
Eyüp 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 30 yıl hapis talebiyle hakkında dava açılan genç anne, karar duruşmasında 15 yıl hapse mahkum edildi. Kızılcan'ın cezası iyi hali göz önünde bulundurularak 8 yıl 4 aya düşürüldü. Kızılcan ve avukatı kararı duyunca üzüntüden göz yaşlarına boğuldular.

DİLEK YILDIZ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır