kapat

17.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Susup çalışacağım
"Bundan sonra sadece işimi yapacağım. Gerisi hocamın bileceği iş. F.Bahçe'nin Siirt'te galip gelmesi için dua ediyorum. Şampiyonluğu en çok ben istiyorum."

2. dönem sorunlu geldi
1998-99 sezonunda sarı-lacivertli formayı giyerken 30 maçta 18 gol atıp, 13 asist yapan Baliç, camianın sevgilisiydi. 1999-2000 sezonunda transfer olduğu Real Madrid'de hazırlık maçlarında üstün performans gösterdi ancak talihsiz bir sakatlıkla 8 ay futboldan uzak kaldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarlı çabalarıyla sezon başında yeniden F.Bahçe'ye döndü. Ancak değişmişti.

'İnşallah kazanırız'
Arka arkaya olumsuzluklar yaşandı ve son olarak Siirt maçı öncesi kadrodışı kaldı. Baliç, son gelişmeler konusunda sadece SABAH'a konuşurken, suçun kendinde olduğunu belirterek, "F.Bahçe'nin Siirt'ten puanla dönmesi için dualar ediyorum. Galibiyeti en çok ben istiyorum. Aksi bir durum, benim camiaya yaşattığım sıkıntılar yüzünden olacaktır" dedi.

'Para için gelmedim'
Baliç, artık açıklama yapmayacağını belirterek şöyle devam etti: "Sadece işimi yapıp takıma girmeye çalışırım. Benim çekip gideceğimi bile yazdılar. Artık kesinlikle konuşmayacağım. Takıma girecek düzeye geldiğim zaman hocam beni ister oynatır, ister yedek bırakır. F.Bahçe'ye para için gelmedim. Takımımın şampiyonluğunu en çok ben istiyorum."

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır