kapat

17.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Birlik zamanı
Beşiktaş yönetimi, Rize şokunu atlatmak için Scala'ya destek verdi: "İki hafta daha herkes sabretsin. Adana ve F.Bahçe'yi yenersek tekrar düzlüğe çıkarız."

Sular şimdilik duruldu
Beşiktaş'ta sular Fenerbahçe maçına kadar duruldu. Siyah-beyazlı yönetim, gelecek hafta oynanacak derbi karşılaşmasına kadar birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğinin üzerinde durarak camiaya, "Zor bir dönemdeyiz. Bu dönemde tüm camia olarak birbirimize kenetlenip aramızdaki her türlü sorunu unutmamız gerekiyor. Adana ve F.Bahçe maçlarından alınacak 6 puan sıkıntıları sona erdirecektir" mesajını verdi.

Demirören'den ziyaret
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Yıldırım Demirören ile yöneticiler Fikret Orman ve İbrahim Altınsay dün Adanaspor maçı için kamp yapılan Riva'ya giderek, teknik kadro ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu. Demirören, teknik kadro ve futbolculara moral verdiğini belirterek," Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum" dedi. Nouma'nın durumuyla ilgilenen başkan Serdar Bilgili'nin takımı Fulya'ya döndükten sonra ziyaret geleceği öğrenildi.

Muhalefetten destek
Eski başkan adayı Hasan Arat Beşiktaş'la ilgili son gelişmelerle ilgili sessizliğini sürdürürken " Özellikle bu dönemlerde Beşiktaş'ın menfaati için yapıcı olmak gerek. Bu yüzden bu konularda fikir beyan etmek istemiyorum" derken muhalefetin diğer ağır topları da birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyleyerek takıma destek verdiklerini ifade ettiler.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır