kapat

17.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Öksüz maç!

Seyircisiz maç öksüz çocuğa benziyor. Demek ki futbolun en büyük zevki seyirciymiş. Taraftar futbolcuyu yaptığı tezahürat ile coşturuyormuş. Dün iki takım da iyi futbol oynamak ve kazanmak için sahaya çıkmıştı. Böyle oluncada iki takım da kontraatak yerine her an hücumu düşünen, şut atan bir görünüm sergilediler ve bunun sonucunda keyifli bir 90 dakika izledik.

İstanbulspor maçın hemen başında Sertan ile net bir fırsatı kaçırdı. Fakat bir futbolcu şut atamazsa, atma imkanı da bulunmasa bile değilse kaybettiği topa da müdahale etmesi lazım.

Gaziantep, İstanbulspor'dan daha kollektif bir oyun sergiledi. Gerek futbol olarak gerekse mücadele olarak Güneydoğu ekibi, İstanbulspor'dan üstündü.

Kazandığı golde Kemal'in usta ve akıllıca vuruşu çok iyiydi. Kemal gelecek vaad eden bir futbolcu. Ayrıca Gaziantep'te defansta Mehmet Polat'ın nefis oyunu ve defanstaki kademe anlayışı takıma büyük rahatlık verdi.

Ömer kalede devleşti
İstanbulspor oyunun genelinde göze batan güzel bir futbol görüntüsü verdi. Fakat gol yollarında iş bitirici futbolcularının olmaması İstanbulspor'a yenilgiyi getirdi. Zaten Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a elendikten sonra İstanbulspor'da başlayan düşüş dün gece de devam etti. Antep kalecisi Ömer kritik anlarda yaptığı kurtarış ile adeta Gaziantep'in üç puanı kazanmasında başrolü oynadı.

Hakem Harun Yiğit'e gelince iyi niyetle futbolu düşünmesi kendisine fazla iş düşürmedi. Belki de hayatının en rahat maçını yönetti.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır