kapat

17.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Finansinvest
En cesur adımı attık
Akbank, "Hayallerinizi zorlayacağız" sloganı ile bankacılıkta yeni bir dönem başlatıyor. Genel Müdür Kurtul, "Hiçbir bankanın yapmadığını yapacağız" dedi Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, değişen ekonomik ortamın sunduğu yeni fırsatları değerlendirmek ve "tartışmasız lider" olmak amacıyla köklü değişim içeren yeniden yapılanma projesi başlattıklarını açıkladı.

Projeye "Yaşam boyunca her yerde, şube olmayan şube, kolaylık, güven, mutluluk" gibi sloganlarla başladıklarını belirten Kurtul, "Değişim yolunda en cesur adımı attık. Yeni ürünlerle müşterilerin hayal gücünü zorlayacağız" dedi. Akbank'ı ve bankacılığın tanımını değiştireceği belirtilen bu ürünler için bir yıl önce çalışmaya başlayan banka, projeyi 2003 yılında tamamlamayı hedefliyor. Projenin ilk sonuçlarının bu yılın ortalarında müşterilerine yansıyacağını belirten Kurtul, bankacılık anlayışını değiştirmek, hiçbir bankanın yapamadığını gerçekleştirmek için yola çıktıklarını bildirdi. Yeni ürünler hakkında bilgi vermeyen Kurtul, detayları yavaş yavaş açıklayacaklarını söyledi. Bu ürünler arasında "özel bankacılık" da var. Akbank, banka yüksek miktarda birikimi olan bireysel müşterileri için "koşulsuz memnuniyet" sağlayan özel bir ürün hazırladı.

Enflasyonla mücadele programının devam edeceğini ve başarıya ulaşacağına inandıklarını söyleyen Kurtul, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu programın sonucunda değişik bir ortam yaratılacak. Müşterilerin ihtiyaçları değişecek. Bu değişim yeni ürünleri getirecek. Bu durum büyüme için bir potansiyel yaratıyor. Akbank olarak hiçbir bankanın daha önce yapmadığını başararak, liderlik konumumuzu güçlendirmeyi amaçlıyoruz."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır