kapat

17.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Bu kılıf erkeği açacak!
Prezervatifle bir türlü yıldızı barışmayan erkekler derin bir 'ohh' çekebilir. Kadın prezervatifi 'Femidon' Avrupa'dan sonra Türkiye'de de satışa sunuldu

Güneydoğu'da balon yapılan, metropollerde 'Atın ölümü arpadan olsun' denerek erkeklerin sürekli bir kenara attıkları prezervatifi artık kadınlar da kullanabilecek.

HİSSEDİLMİYOR
Erkekler için dünyanın en ince prezervatifi 'Okomoto'dan sonra 'Femidom' adlı kadın prezervatifini de Türkiye'ye getirerek bir ilke imza attığını söyleyen ithalatçı Tuğrul Ağralı, Femidon'un nasıl kullanıldığını söyle açıklıyor: "Femidom, kadınların cinsel organına yerleştirildikten sonra vücut ısısını alıyor. Erkek prezervatiflerine göre daha ince ve iletken. Kadınlar, Femidom'daki kılıf sayesinde hamilelik, hastalık ve adet dönemlerinde bile cinsel ilişkiye girilebiliyorlar. Femidom kullanan bir kadınla ilişkiye giren erkek ne kadar tecrübeli olursa olsun o kişide prezervatif olduğunu anlamıyor. Ama ilk kez kullanacak kişilerin önceden bir deneme yapmaları faydalı olur."

Türkiye'de erkek prezervatif- lerinin satışın çok düşük seviyede olmasından şikayet eden Ağralı, "15 ile 60 yaş arasındaki erkekler ayda sadece dört kez cinsel ilişkiye girseler ortalama 750 milyona yakın prezervatif kullanılması gerekiyor. Halbuki, yapılan araştırmalarda bu rakam 50 milyonu geçmiyor" diyor. Prezervatif kullanımının yaygınlaşması için cinsel eğitimin şart olduğunu belirten Ağralı, hastalıklardan korunma ve aile planlamasında Femidon'un çığır açacağına inanıyor.

Mert İNAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır