kapat

15.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Villasına 1 trilyon değer biçildi
Şoray villasını, Rüçhan Adlı'nın mirasçıları ile bölüşmek için satıyor

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray'ın, Rüçhan Adlı ile birlikte yıllarca yaşadığı ve yarı hissesine sahip olduğu Bebek'teki villaya bilirkişi 1 trilyon 100 milyar lira değer biçti. Rapor, Adlı'nın gelini Nalan Adlı tarafından açılan davanın önceki gün görülen duruşmasında açıklandı.

Raporda, villanın 1 trilyon 100 milyar lira değerinde olduğunun belirtilmesi üzerine duruşmaya katılan taraf avukatlar, rapora itiraz edip etmemeyi değerlendirmek için süre aldılar. Avukatlar rapora itiraz etmezse, ünlü sanatçının evi mahkeme tarafından icra kanalıyla açık arttırmayla satışa çıkarılacak.

İstanbul 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Türkan Şoray adına avukat Teoman Değer, Nalan ve Mustafa Volkan Adlı adına ise avukat Funda Duygun katıldı. Duruşmada bilirkişi raporunu açıklayan hakim, raporda villanın değerinin 1 trilyon 100 milyar lira olarak belirlendiğini belirtti.

Türkan Şoray'ın avukatı Teoman Değer, bilirkişi tarafından belirlenen değeri makul bulduklarını söyleyerek, "Hatta günümüz şartlarına göre bu bedelin fazla olduğunu bile düşünüyorum" dedi.

Nejdet ÇOKAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır