kapat

13.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Fener bizden şanslı
G.Saray'ın hocası Lucescu, "Başarıya doymuş bir takımı motive etmek, aç futbolcuları motive etmekten zor. F.Bahçe bu açıdan avantajlı" dedi

G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Deportivo'yu İstanbul'da yenmeleri halinde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final için büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi. Bu konuda futbolcularıyla bir toplantı yapacağını söyleyen Romen hoca, "Onlara, hayatları boyunca bir daha karşılaşamayacakları bir fırsatı yakalama şansı olduğunu anlatacağım. Bir daha bu kadar uygun grupta Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale, hatta finale çıkma şansı olmayabilir" ifadesini kullandı.

Hasan Şaş hasta
Başarılara alışmış olan takımını yeni zaferlere taşımanın kolay olmadığını belirten Lucescu, "Böyle bir ekibi motive etmek, başarıya aç futbolcuları motive etmekten daha zor. F.Bahçe bu açıdan bizden daha şanslı" diye konuştu. Lucescu, takımının lig şampiyonu olmasının Avrupa'yla ilgili olduğunu söylerken, "Avrupa'da yola ne kadar devam edersek, o kadar yorgun düşeceğiz" dedi. Dizindeki sorun süren Okan yarın yok. Hasta olan Hasan Şaş ise dünkü çalışmayı yarıda bıraktı.

Cimbom 1'e 25 veriyor
Bahis şirketi William Hill, G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna 1'e 25 veriyor. Aslan'ın grubundaki takımlardan Milan 2'ye 15, Deportivo 1'e 16, PSG 1'e 80 veriyor.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır