kapat

13.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Yenilmeyenler
Beşiktaş'ı dağıtan Rize arka arkaya dördüncü galibiyetini aldı, Gaziantep de son 4 maçında yenilgi yüzü görmedi

Ligde 20. hafta Beşiktaş'ın Rize'deki 5-1'lik yenilgisinin şokuyla tamamlanırken, hem alt, hem de üst sıralardaki takımların puan savaşı iyice kızıştı. Son dönemdeki en korkulu rakiplerinden biri olan Gençlerbirliği'ni hem futbol, hem de gol şov yaparak geçen F.Bahçe, arka arkaya oynadığı 8. maçında da yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler bu maçlardan yalnızca ikisinde berabere kaldı, diğerlerinden ise 3'er puan çıkarttı.

8 haftadır bileği bükülemeyen bir başka takım, Yılmaz Vural'ın Denizlispor'u. Yeşil-siyahlılar, bu süre içinde Trabzon ve G.Saray'ı devirdi, Beşiktaş'la berabere kaldı.

Rize'den gol patlaması
Haftanın, belki de sezonun sürprizini yapan Çaykur Rize, arka arkaya oynadığı 4. maçından da 3 puan aldı. 25 puanının 12'sini son 4 haftada alan Rize, Beşiktaş karşısında tam anlamıyla gol patlaması yaptı. G.Antep de 4 haftadır yenilgi görmeyen bir başka takım.

G.Saray, Jardel'in yumruk yedikten sonra açılıp 1 gol attığı maçta Bursaspor'u devirirken haftayı 3 puanla kapatıp liderliğini korudu ancak aynı puandaki takipçisi F.Bahçe ile arasındaki averaj farkı 1 gole kadar indi. Trabzonspor da Samsunspor'u yenip hem 4-2'lik Bursaspor yenilgisinin yaralarını sardı, hem de Oktay'ı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

İLKER KILIÇ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır