kapat

11.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Uçakta poker
"Sacramento'nun uçağında benim dışımda herkes vakit geçirmek için poker oynuyor. Bir keresinde iş öyle kızıştı ki, ortadaki para 36 bin dolara yükseldi."

Sadece basketbolumuzun değil, bütün Türkiye'nin gururu olan Hidayet Türkoğlu, NBA All Star maçını fırsat bilip 3 günlük tatil için Türkiye'ye geldi. Kısa Türkiye ziyareti sırasında sadece SABAH'a konuşmayı tercih eden Hido, Amerika'daki 6 aylık macerasını anlattı. Artık bir Amerikalı olan Hido'yu, Hidayet'in ağzından dinleyin:

Kings uçağında 36 bin dolarlık parti
Deplasmanda maçımız bittiğinde diğer deplasmana gitmek için otobüsle havaalanına gidiyoruz. Kimse uçağa binince yapılmış maç üzerine konuşmuyor. Kartlar dağıtılıyor. Ben katılmıyorum ama poker partileri yapılıyor. Öyle ki geçenlerde bir oyunda ortadaki para 36 bin dolara kadar yükseldi düşünün. Ben genelde bilgisayarımda DVD izleyerek yolda vakit geçiriyorum.

Ücretini peşin alan bir tek ben varım
Sacramento Kulübü bana inanılmaz güveniyor. Öyle ki, bir yıllık bütün ücretimi peşin olarak ödediler. Aslında NBA'de bu hemen hemen hiç uygulanmayan bir sistem. Oyuncu yanlış bir hareket yapınca, örneğin idmana gecikince kesilen para cezası alacağından düşülüyor. Ama onlar bana güvendi; bütün paramı ödedi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için büyük özen gösteriyorum.

Avucumu gösterip salona giriyorum
Yeni yapılan idman salonumuz ABD'nin bile en iyisi. ..Uzay üssü gibi... Sezon başında bütün oyuncuların el izlerini aldılar. Avucunu koyduğunda bütün kapıları açıyorsun. Canın antrenman mı yapmak istedi; 24 saat istediğin zaman salona gidip çalışabilirsin. Mükemmel bir fitness center da var. Eksik her yönünü geliştirebilirsin. Düşünün, soyunma odalarında bile dev ekran TV'ler bulunuyor

En yakın dostlarım Stojakoviç ve Divaç
Takımda en iyi arkadaşlarım Stojakoviç ve Divaç. Biraz Sırpça bildiğim için onlarla iyi anlaşıyorum. Kulübün avukatı Bayan Kolokotronis'in evinde kalıyorum. Kocası ünlü bir müteahhit. Üç çocukları var. Böylece bir aile ortamı sunulmuş oluyor bana. Peja'nın annesi enfes yemekler yapıyor. En çok Yunan lokantalarına gidiyorum. Yunan yemekleri bizimkilere çok benziyor. Özlemimi azaltıyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır