kapat

11.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Fener sendromu

G.Saray çok kötü. Hâlâ F.Bahçe maçının şokunu yaşıyorlar. Avrupa maçları değil ama, sarı-lacivertliler Cimbom'u hem fizik hem de psikolojik olarak yıpratmış. Önemli futbolcular eksik, tamam. Ama G.Saray takımının kenarda bekleyen diğer futbolcuları da kaliteli. Hep diyorduk ki, "G.Saray kulübesi çok iyi. Giren çıkan farketmiyor." Ama şu bir gerçek, Fatih Terim gittikten bir müddet sonra bu hiç farketmedi ancak uzun vadede Lucescu'nun elinde yedek kulübesi bayağı farketmiş.

Mesela bir Ahmet. Öyle bir havada ki, "Oynasam da oynamasam da çok fazla farketmez" diyor sanki. Suat'ta isteksizlik var. Okan'a sakat diyorlar ama bence Okan'ın aklı başka yerlerde! Temmuz'daki transfer onu rahatsız ediyor.

Bu G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalırsa tamam. Ama kalamazlarsa hasar büyük olur. Şu anda buzdolabında duran bunalımlar, dertler bütün çıplaklığıyla gözönüne gelecek. Kartopu gibi büyüyerek gelecek. Görüntü o...

Lucescu'ya şaşırdım
Popescu'nun yokluğu anormal hissedildi. Bülent ile Emre hiç arkalı-önlü gelmediler. Hep yanyana durdular. Araya atılan bütün toplar tehlikeli oldu. Emre çıktıktan sonra orta alan hiç kalmadı. Solda Ergün, Hakan olduğu zaman iyi işler yapıyor. Dinlene dinlene rakibin üstüne bindirme yapıyorlar. Ama tek başına zorlanıyor. 90 dakika boyunca G.Saray hücum eder gözüktü ama hepsi yalandan. Maçın bütün kontrolu Moshoeu ve Ümit Özat'ın idaresinde, Bursaspor'un elindeydi. Lucescu göstere göstere Hasan Şaş'ı neden 70 dakika bekledi, anlayamadım. Aslında Bursaspor hücum bölgesinde biraz daha dikkatli olabilse, işin rengi değişecekti.

Sadık İlhan kötü bir maç yönetti. Futbolcular her pozisyondan sonra, hem de bariz şekilde hep hatırını sordular! O da seyretti. Ne dersin Bülent Yavuz? Sen de ses ver. Hani atın diyordun ya! Sadık'a soruyorum: Al maçın kasedini Emre kaç dakika yerde yattı, bas kronometreye. İki de futbolcu değişikliği var. Yarımşar dakikadan 1 dakika eder. İlk yarıya en az 4-5 dakika ilave etmen gerekmez mi? Sen kaç dakika oynattın; 2. Bu ne demek biliyor musun? "Ben bu maçtan korkuyorum" demek. 'Bir an evvel bitsin de kurtarayım'ı oynuyorsun. Ne dersin? İlhan kırmızı karttaki penaltıyı atladı, diğer penaltı pozisyonlarında ise doğru karar verdi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır