kapat

10.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kelimeler kifayetsizse buyrun...
Panik yok! Daha dört gün var. Sevgilinize "en sevgili benim"i ispatlamak için herhangi bir kırmızı dükkana girmeniz yeterli

Aslında küçük bir not her şeyi halletmeli... Güzel bir kağıda güzel bir el yazısıyla yazılmış küçük bir not... Belki bir dize... Ona bilmem kimin dediği gibi demeniz yeterli olabilir. Olmayabilir de... Malum hepimiz tüketim hatta yağmalama toplumunun bireyleriyiz. Notları hediye ile birlikte isteyenimiz çıkabilir. Hâl böyle olunca sokaklara çıkmak ve

kalbinizi verdiğiniz adama/kadına yanında bir de hediye almak gerekiyor. Eşantiyon anlamında yani...

İşte alternatifler...

İÇ DÜNYASINI HEDİYE EDİN
Yılbaşı ve diğer özel günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü'nde de çiftler en çok birbirlerine iç çamaşırı hediye ediyor. Bazılarının dediği gibi Sevgililer Günü ülkemizde ve dünyada Sex Günü olarak algılanıyor galiba... Fesatlaşmayalım. Belki de onlar sevgilerini yatakta ispatlamayı tercih ediyorlar. Aşağıdaki alternatifler ona iç dünyasını hediye etmek isteyenler için:

Bir kadına iç çamaşırı hediye etmenin zor olduğu kesin. Ama Penti World mağazalarına girerseniz bu zorluk ortadan kalkar. Sevgilisini daha çekici ve kışkırtıcı görmek isteyen erkekler ve sevgilisini baştan çıkarmak isteyen kadınlar bu yıl Penti World'a gitmeliler...

İngilizlerin en ünlü giyim markalarından Marks&Spencer Sevgililer Günü için hazırladığı dantelli koleksiyonlarla dikkat çekiyor. Şu sıralar yüzde 70 indirimde olan Marks&Spencer'a uğramadan sevgilinize hediye almayın.

Türk kadınına çeyrek asırdır aralıksız hizmet veren Saks, Sevgililer Günü için Dantelli Camisole Set üretti. Camisole ve külot olmak üzere iki parçadan oluşan setin beyaz ve ten rengi olmak üzere iki rengi bulunuyor.

Sevgilinizin göğüslerinin çok büyük ve bir o kadar da doğal gözükmesini isterseniz ona Gossard'dan sütyen alın. Bu hediye sayesinde Sevgililer Günü'nde eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz. Bu ürünün takım fiyatı 50 milyon lira.

Son günlerde kaliteli ve şık görünümleriyle dikkat çeken bir başka iç çamaşırı markası da Ayyıldız. Kadınların Ayyıldız mağazalarına girip kendini kaybettiğine şahit oluyoruz. Beyler size söylüyoruz.

ALTIN HEDİYELER
Kadınlar mücevheri sever. Bu yıl altının yılı olduğuna göre ona altın bir şeyler hediye etmek lazım.

Türkiye'nin en büyük altın üreticilerinden Favori'nin İstanbul, Ankara, İzmir ve

Antalya'da bulunan mağazalarında Sevgililer Günü için çok hoş takılar hazırlandı.

Urart Sevgililer Günü için hazırladığı koleksiyonu "Doğadan ayrıntılarla, özen ve incelikle... Sevgi gibi..." sözleriyle tanımlıyor. Başka söze ne hacet.

Goldaş'ın Sevgililer Günü koleksiyonunda tek taş pırlantalar dikkat çekiyor.

Altının pahalı olduğunu düşünüyorsanız gümüş ya da imitasyon takıları öneririz. Örneğin Silivri ve Tekirdağ'da bulunana Maxi Shopping City'lerde takılar 6 milyon liradan başlıyor.

KADIN FETİŞLERİ
Kim ne derse desin kadınların çoğu ayakkabı fetişistidir. İmkanı olanları görüyoruz, manken kızlarımızın 150 çift ayakkabıları var. Kadınlara ayakkabı ya da evdeki ayakkabılarıyla "cuk" diye uyacak çanta almak iyi fikir.

Deri ürünlerinde bir dünya markası olan Desa, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde zengin ürün portföyüyle, sevgilinize "seni seviyorum"

demenin en özel yollarından biri olacak.

Kalitesinin yanı sıra göze de hitap eden ayakkabılar ve çantalar üreten Shoe&Me Sevgililer Günü için hazır. Üstelik hediyelerinizi indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. Size küçük bir sır: Shoe&Me'den alacağınız hediye sevgilinizin sizi çok zevkli bulmasına neden olacaktır.

Çantada lüksün simgesi olan Louis Vuitton, kadınlar

için başlı başına bir fetiştir. Bu ilah markanın sevgililer günü için uygun önerileri var. Kadınlar için eşarplar, küp şeklinde saç tokaları ve deri bilezik; erkekler için ise atkı ve kemer hazırlamışlar.

SÜRPRİZ HEDİYE
Sıradan hediyelerden sıkıldıysanız ve sevgilinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız K&M Tanıtım ve Organizasyon şirketini aramalısınız. K&M sizin için evinizi kalpli balonlarla süslüyor ya da hediyenizi palyalço, peri kızı veya tavşan ile gönderiyor.

Tel: 0212 352 38 68

AŞKIN KOKULARI
Kabul edin. Parfüm almak en kolayı... Ama yine de sizin seçtiğiniz bir parfümü kullanmak sevgilinize extra güven verecektir.

Aromel kozmetik, Sevgililer Günü'nde erkekler için Zingaro, bayanlar için Bellissima Feelings isimli parfümü hazırlamış. Zingaro'yla birlikte erkeğinize gün boyu süren bir ferahlığı hediye edeceksiniz. Bellisima Feelings ise kadınlara erken gelen bir baharı çağrıştıracak.

Türkiye'de piyasaya çıkan en iyi erkek kokularından biri olan 18+ sevgililer günü için özel hazırlanan paketlerle satılıyor. 18+ Eau de Toilette ya da After Shave ile birlikte 18+ deodorant hediye ediliyor.

Sevgililer Günü'nde Miracle, Poeme, ïui, Tresor gibi Lancome parfümlerinden birini hediye etmeyi düşünseniz iyi edersiniz. Çünkü 30 ml ve 50 ml'lik parfüm alışverişlerinizle, Lancïme anahtarlık veya her 100 ml'lik parfüm alışverişlerinizle, içi şekerle dolu ve 4 farklı parfümün deneme boylarının bulunduğu kutular hediye ediliyor.

AŞKIN YOLU MİDEDEN GEÇER
Tatlı yiyelim tatlı bir Sevgiller Günü geçirelim derseniz haberiniz olsun; neredeyse bütün pastaneler kalpli pasta hazırlayacaklar.

Minik likörlü kalp çikolataları ve çilekli ve frambuazlı pastasıyla göz dolduran Beyaz Fırın'daki özel yapım ürünleri internetten de sipariş edebilirsiniz.

http://www.beyazfirin.com

Suadiye ve Taksim'deki Cafe Marmara, köpüklü şarap, 2 adet şampanya kadehi, kalp yastık, alkollü çikolata, kalpli kutuda kalpli çikolatadan oluşan bir "Sevgililer Günü Sepeti" hazırlamış. E daha ne olsun.

SEVGİLİNİZİ GİYDİRİN
40'ı aşkın Dünya markasını Türkiye'ye uygun fiyatlarla getiren Work Shop mağazaları Sevgililer Günü için aksesuvarlar, gömlekler ve kazaklardan oluşan hediye alternatifleriyle dolu. Üstelik Maslak ve Bağdat Caddesi'ndeki Work Shop mağazaları kış indiriminde...

Sevgilinize canlı renklerden oluşan kıyafetler hediye etmek istiyorsanız tüm ürünlerini yüzde 50 oranında indirime sokan Home Store'a uğrayın.

"Aşk mucizeler yaratır" diyen yeni çağın trendy markası NetWork Altınyıldız, bahar tadındaki koleksiyonu ve yüzde 50 indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

YKM "Geçen yıl parfüm, önceki yıl kazak aldım... Bu yıl ne alacağım?" diyenleri mağazaya davet ediyor. Çünkü YKM'de alternatif çok.

"Benim sevgilimin tarzı spordur" diyorsanız o halde Sporting Shop'lara uğramalısınız. Sevgilinizin içini ısıtacak eldivenler 14 ile 40 milyon, kazak ve polarlar 40 ile 100 milyon lira arasında.

Sibel Arna


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır