kapat

10.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Gözlem ve değerlendirme günün belirleyici özellikleri arasında bulunuyor.

Ay'ın Boğa'daki Satürn ve Akrep'teki Mars'la yapacağı rahat açı, pratik ve somut yaklaşımların girişimler için iyi bir altyapı oluşturacağını belirtiyor. Satışlar konusunda iyi sonuç elde edilebilir ve parasal yatırımlar için iyi şartlar ortaya çıkabilir.

KOÇ:
Zihinsel yönden çok aktif olabileceğiniz bugün enerjinizden günlük işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ay'ın durumu sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik yaşamamak için sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

BOĞA:
Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le çok rahat bir açı yapacağı bugün yoğun ve ciddi duygular altında olabileceğiniz gözleniyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülmekte. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.

İKİZLER:
Aile içi ve sevdiklerinizle ortak konularınızda çıkabilecek ihtilaflardan rahatsız olabilirsiniz. Bunlara tek başınıza çözümler bulmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmanızda yarar var.

YENGEÇ:
Bugün yakın çevre ilişkileri, kısa yolculuklar ve artan bir iletişim göze çarpıyor. Başak'taki Ay'ın Akrep'teki Mars ve Boğa'daki Satürn'le olumlu açıları ise birçok konuda rahatlama getiriyor. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızın sonuçları olumlu sonuçlanabilir.

ASLAN:
Gün boyunca yapacağınız harcamalara, yeni alacağınız yatırım kararlarına dikkat etmelisiniz. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz ve kurabileceğiniz olumlu iletişim, sorunlarınızı çevrenizdekilerle paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

BAŞAK:
Burcunuzda bulunan Ay, size aşırı duyarlılık,evle ilgili konularda kişisel girişimler getirebilir. Kendinizi her bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Heyecanlı yapınız sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.

TERAZİ:
Bugün iş yaşamınızdaki gelişmeler yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

AKREP:
Yakın çevreniz ve arkadaş ortamınız sizi yepyeni kararlara sürükleyebilir. Yöneticiniz Mars'ın Ay'la olumlu açısı liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabileceğinizi belirtiyor. Aşk konusunda idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.

YAY:
Bugün Başak burcunda bulunan Ay'ın konumu, iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otorite konumundaki kimselerle ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz.

OĞLAK:
Son derece canlı yaratıcı ve değişime açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi, bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma, planlar geliştirme isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.

KOVA:
Parasal konularda ve yatırımlarınızda daha özenli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözlenebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

BALIK:
Karşıt burcunuz Başak'ta bulunan Ay, ikili ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu vurguluyor. Eş ve ya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve duygusal açıdan yakın davranabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize daha çok destek olmanız mümkün.

Ayda Ersan aydaersan@ixir.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır