kapat

06.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün İkizler burcunda bulunan Ay'dan idealleriniz gerçekleştirme konusunda destek alabileceğiniz gözleniyor. Ay'ın bugün burcunuza geçen Venüs'le olumlu açısı çalışma ve grup bilincinizin çok yüksek olabileceği bir günde bulunduğunuzu vurgularken kendinizi katılabileceğiniz çalışmalarda çok iyi ifade edebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Parasal konuların ön planda olabileceği bugün değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimler için çok elverişli bir zaman sayılmasa bile anlaşmalar planlamak için uygun bir gün. Parasal kaynaklarınızı yeniden gözden geçirip, yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün burcunuzda Jüpiter'le birleşen Ay, her konuda enerjik ve girişimci bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor. Ay'ın Neptün'le oluşturduğu rahat açı, yaratıcı düşüncelerinizde maksimum yararlanabileceğiniz bir günde bulunduğunuzu vurgulamakta. Fakat zaman zaman gevşemekte güçlük çekebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İç gerilimlerinizin çok azalacağı ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın gezegenlerle olan konumu, oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarını alabileceğinizi vurguluyor. Aynı zamanda grup çalışmaları, organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizde başarı vaadediyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe yönelik planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. İş çevrenizde gerçekleştireceğiniz ortak çalışmalarda ve arkadaş ortamlarında planladığınız çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkizler'deki Ay'ın durumu, kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ay'ın olumlu açıları, yaratıcı düşünceleriniz sayesinde hobilerinize zaman ayırarak birçok yenilik yapabileceğinize işaret ediyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İkizler'de ilerleyen Ay'dan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsat getirebilir ve dünya görüşünüzü artırmak için karşınıza çıkan yolculuk fırsatını değerlendirebileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Başkalarının paraları ya da ortak paylaşımlarınızla ilgili kararlar almak bugün sizi zaman zaman sıkabilir ve yorulmanıza neden olabilir. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler alacağınız gözlenirken pek çok gezi ve ticari yolculuk için fırsatlar bulabilir yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Ay'ın karşıt burcunuzdaki konumu tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize her konuda destek olabilir değişen şartlara birlikte uyum sağlayabilirsiniz. Ay'ın olumlu açılarının etkisiyle iş konusundaki yatırımlarınız ve girişimleriniz olumlu sonuçlar getirecektir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Pratik ve somut yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından son derece olumlu sonuçlar verebilir. Fakat işyerinizde oluşabilecek rekabetlere ve performans değerlendirmelerine karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sağlığınızı ve fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz her türlü yanlış anlaşılmayı engelleyebilirsiniz. İkizler'de ilerleyen Ay'ın burcunuzda bulunan Neptün'le yapacağı rahat açı özel yaşamınızla ilgili önemli, fakat çok sık rastlanmayan gelişmeleri gündeme getirebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün İkizler burcundaki Ay'dan ev ve aile yaşantınızı zaman zaman gerilime sokabilecek etkiler alıyorsunuz. Ay'ın burcunuzdaki Merkür'le oluşturduğu sert etkileşimi anneniz ya da kadın akrabalarınızla iletişiminizde zorlanma yaratabilir. Yine de Ay Neptün açısının yaratıcılığınızı destekleyebileceği gözleniyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır