kapat

28.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekonomik boy daha makbul
Hah hah ha... Zamanında anneannelerinizin yaptığı kazakları ona buna verdiniz, şimdi sürüm sürüm sürünün bakalım. Ayaklarına kapanıp yenilerini örmesi için yalvarın.

Sizin de resimde göreceğiniz gibi bu sezon el örmeleri çok moda. Tabii, illa ki klasik bir şey olması gerekmiyor. Dirseklere bile varmayan kazakvari bir şey işinizi görebilir. Anneanneniz böyle bir şeyi örmeyi kesinlikle reddedeceği için siz en iyisi Benetton'a başvurun.

BUDA ADINA!
Ansiklopediler budizmi şöyle tanımlıyor: Budizm bir din, felsefe, ideoloji ve yaşama şeklidir. Bildiğiniz üzere son zamanlarda pek çok ünlü, özellikle de Amerikalı oyuncular din olarak budizmi tercih ediyor. Onların bunu bir yaşam biçimi olarak algıladığı da kesin. Eğer siz de budizme ilgi duyanlardansanız kaçırmamanız gereken bir seminer silsilesi var. Yeni Yüksektepe Kültür Derneği tarafından düzenlenen seminerlerin ilki 2 Şubat 2001'de, 20.00 ile 22.00 arasında verilecek. İlk konu ise "Dinsel ve tarihi kaynaklara göre Sidharta Gautama Buddha'nın Hayatı." Ayrıntılı bilgi için:

0212. 230 71 46

BRAD PITT'İN ESMERİ
Snatch'i (Kapışma) seyretmiş miydiniz? Hani Brad Pitt'e yeniden aşık olmamıza neden olan film. Filmde bir de Benicio Del Toro vardı, ki o da Brad Pitt'e benzerliğiyle çok dikkat çekiyor. Hatta ne yalan söyleyeyim filmin başında kendisini Brad Pitt zannetmiştim. Meğer esmeriymiş ve meğer o da en az diğeri kadar yetenekliymiş. Nitekim Hollywood basını da benim gibi düşünüyor olmalı, tutup 'en iyi yardımcı erkek oyuncu' rolünü Del Toro'ya verdiler. 'Traffic'teki rolü için. Her neyse Benicio Del Toro'yu nerede görürseniz dikkat edin. Zira kendisi bir klasik olacağa benziyor.

İSPANYOL İŞİ
Flamenko çalan bir yere gittiğinizde ve flamenko yapan birileriyle karşılaştığınızda ne hissediyorsunuz. Kıskançlık? Ben de yapabilsem duygusu? Eğer bunları hissedenlerdenseniz acilen ahizeyi kaldırın 0212. 251 46 96 / 374 numaralı telefonu çevirin. Arayacağınız numara The Marmara GYM'e ait. İki ay boyunca haftada bir gün, 90 dakika olmak üzere flamenko kursu veriyorlar.

NEDEN SÖYLEMEDİNİZ?
Bir yaşıma daha girdim! Meğer Omega diye bir yağ cinsi varmış ve bu yağ cinsinin faydaları sayılmayacak kadar çokmuş. Omega 3 ve Omega 6 dengeli olarak kullanıldığında vücudu gribe karşı koruyormuş. Dahası (inanılacak gibi değil ama) kadınları her ay buhrana sokan regl sıkıntılarını en aza indiriyormuş. Sancılara falan iyi geliyormuş. Niye daha önce birileri bizi bunlardan haberdar etmedi anlamıyorum. Her neyse bu omega yağları ceviz, fındık, yeşil sebzeler, ayçiçeği, mısır, soya gibi bitkilerin içinde bulunuyormuş. Ayrıca Luna bu iki yağ cinsini tam da gerektiği gibi dengeleyen yeni bir ürün çıkarmış. Böylece bir taşla beş kuş falan vurmuş oluyoruz anlayacağınız. Bir denemeli.

ASLI E. PERKER


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır