kapat

03.02.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Manyaklığım kanıtlandı
Türker İnanoğlu'nun kurduğu Sinema Müzesi'ni gezen Erdoğan: Vizontele için kazandığım tüm parayı harcadım. Artık manyaklığım kanıtlandı

Türk sinemasının duayeni Türker İnanoğlu, kurduğu Türkiye'nin ilk özel Sinema Müzesi ile bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. On gün sonra açılışı yapılacak Sinema Müzesi'ni ilk gezenlerden biri Yılmaz Erdoğan oldu. TÜRVAK Sinema Televizyon Okulu öğrencileri ile sohbet de eden Erdoğan, gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bütün paramı televizyondan kazandım. 5 yıldır kazandığımı da bu filme döktüm. Herkes 'manyak mısın' dedi. Sanırım böylece manyaklığım kanıtlandı" dedi. Kendisine Fatih Terim'i örnek aldığını söyleyen Erdoğan "Oscar alacağım diyorum, alay ediyorlar. Bir zamanlar Galatasaray Milan'ı yenecek deseler yine birileri alay ederdi. Terim futbolda yenilemeyecek rakip olmadığını gösterdi. Ben Oscar alacağım diyorum. Göreceğiz!.." diyerek sözlerini tamamladı.

BİLETLER KAPIŞILDI
Dün ülke çapında toplam 20 ilde ve Kıbrıs'ta 90 sinemada gösterime giren Vizontele, sinemaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. "Yılmaz Erdoğan'ın imza attığı bir film mutlaka çok güzeldir" diyen izleyiciler, sağanak yağışa rağmen saatlerce bekleyerek alabildikleri biletleriyle filmi izlediler.

Cihan MAT


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır