kapat

24.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superkupon
Body ile kolay şıklık!
Hem şık hem rahat giyim tarzını benimseyenlerin vazgeçemedikleri kıyafetlerin başında gelen body'i gece - gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz

Artık yaşamın her alanında çok amaçlı kullanabileceğimiz ürünleri tercih ediyoruz. Kıyafet seçimlerinde de tercihimizi genellikle hem gündüz hem de gece kullanabileceğimiz kıyafetlere yöneliyoruz. Body de bu özelliği sayesinde kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor.

İnce bir kumaş dokusu ile vücudu sardığı için pantolonlarda, eteklerde, taytlarda kat izi bırakmıyor. Hem kolayca şık olmanızı sağlıyor hem de gece bir davette ya da günlük koşuşturmacalar da rahatlıkla giyilebiliyor. Ülkemizde body denince akla gelen ilk isim ise tabii ki Zeki Triko.

Bu sezon koleksiyonu beş ana temadan oluşturan Zeki, kadını şıklık ve konforla buluşturuyor.Tasarımları, kumaş ve renk çeşitleriyle her kadının aradığı özellikleri bünyesinde bulunduran Zeki, kış koleksiyonu 70'lerin, 80'lerin esintilerini, yeni yüzyılın ışıltısıyla ve net çizgileriyle buluşturuyor. Bu bodyler sayesinde gündüz iş hayatında rahat ve şık olurken, uzun kış gecelerinde de cazibenizi sonuna kadar sergileyebilirsiniz.

Gelelim bu beş ana temaya;

Pastel; sade ve net modellerin yer aldığı temada kalından, inceye geometrik desenden, çiçek desenine geniş bir yelpaze oluşturan elegan ve çarpıcı jakarlı kumaşlar kullanılmış. 70'ler; baskılı viskon lycralar ve lycralı filelerin kullanıldığı 70'lerde geometrik ve şal desenler vurgulanıyor.

80'ler; 80'li yılların abartı çizgileri, naturel ve suni renkteki hayvan baskıları ile birleşip bu senenin ana temalarından birini oluşturuyor. Yünlü lycralar, viskon jarseler, lycralı krepler, janjanlı parlak lycralar, kırmızı, bej, yeşil, gri ve taba renkleriyle buluşuyor. Jet - Set; Gece hayatının ışıklarını giyimine yansıtmayı seven kadınlara sesleniyor. Siyah, bordo, bakır, pembe, mavi ve gri renkleri hakim olduğu payetli kumaşlar, pırıltılı aksesuvarlar, dökümlü viskon lycralar, lycra fileler ve pırıltılı trikolar gece yaşamını sevenler için ideal. Doğal, kalın ve yumuşak trikolarla hazırlanan Naturel ise, soğuk kış günlerinde sıcak bir dokunuş sunuyor.

NEREDE NE VAR?
Zeki Triko'da bodylerin fiyatları ise 19 milyon ile 54 milyon arasında değişiyor. Bu arada Zeki Triko'nun şu günlerde yüzde 50 indirime girdiğini de ekleyelim.

Dünyaca ünlü çorap ve body markası Wolford ise sezona iddialı bodyler ile giriyor. Ağırlıklı olarak siyah, beyaz, gri ve bordo renkleri kullanan Wolford, yaka kesimlerinde ise simetrik kesimler kullanmış. Bunun yanı sıra ceket içine rahatlıkla kullanacağınız transparan bodyler ile de çok seksi bir görünüm kazanacaksınız.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır