kapat

24.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
'Ben bildiğin kızlardan daha kötüyüm çünkü...'
Son günlerde erkek eşcinsellerle (gay) ilgili birçok haber çıkıyor medyada.

Buna karşılık kadın eşcinseller yani lezbiyenler ortada pek gözükmüyor. Ancak onlara internette rastlamak çok kolay. 'Chat' kanallarında birbirleri ile sohbet ederken http://itiraf.com'a da başlarından geçenleri yazıyorlar. İşte bunlardan bazıları..

Mervem3, 21 İstanbul
İnternete girdiğimde hep yararlı şeyler yapacağım diyorum. Ama kendimi hep porno sayfalarda buluyorum. Özellikle lezbiyen sayfalarında. Sonra baktığıma pişman oluyorum. Acaba içten içe lezbiyenlik mi yaşıyorum? Ooff...

Süperkedi, 24 Ankara
Ankara'da bir barda, bir lezbiyen bana sulandı. Çok korktum ve ne yapacağımı bilemedim ama hoşuma gitti. Çünkü erkeklerin salaklıklarından bıkmıştım. O hatuna teşekkürler...

SWANESSA, 28 İstanbul
İtiraf ediyorum; bir kadınla seviştim... Biseksüellik belki de pek yadırganmıyor şimdilerde. Ama benim için korkunçtu; özellikle de kardeşimin lezbiyen olduğunu öğrendiğimde onu "doğru yola" yöneltmek için her şeyi yapmıştım. Acımasız eleştirilerim de olmuştu. Gerçi lezbiyen değilim asıl tercihim yine erkeklerden yana, ama güzel ve bakımlı bir kadınla sevişmek de hoş. Affet beni kardeşim!

REYEİN, 21 Adana
Senden çok hoşlanıyorum ama erkeklere karşı bir nefret beslediğim için sana bunları yaşatıyorum. Fena çocuk da değilsin, beni sevdiğini bile bile sana acı çektirmek hoşuma gidiyor. Senden çok büyük bır sır sakladım ama artık itiraf ediyorum: Senin bildiğin kızlardan daha da kötüyüm çünkü ben bir lezbiyen oldum.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır