kapat

24.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Hayalim gerçek oldu
Fatih Terim'in "İtalyanca hocası" Donatella Piatti, 40'ıncı yaşını kutladığı Bekarlar Partisi'nde bütün bekar ve yalnız erkekleri elinin altında toplayabildi

Boşanmak üzereyim, bekar sayılırım, beni de içeri alın! Bu ve buna benzeyen yalvarmalar önceki akşam Laila Gece Kulübü'nün bodyguardlarını yumuşatmaya yetmedi. Fatih Terim'e İtalya öncesi İtalyanca öğreten, Radikal Gazetesi yazarı Donatella Piatti ve Nevda Yılmaz'ın verdiği "Bekarlar Partisi"ne ilgi o kadar büyüktü ki, davetli 850 kişinin dışında içeriye girmeye çalışanlar neredeyse kapıları kırıyordu. Ne var ki içeriye yalnızca davetiyesi olan ve nüfus cüzdanında "bekar" yazanlar girebiliyordu! Güvenlik önlemleri çok sıkıydı. İşte geceden notlar: 20.30 Laila'nın kapısında bir hareketlenme başladı. Gelenlere teker teker davetiye ve nüfus cüzdanı kontrolü yapıldı.

22.00 Kapının önü tıklım tıklım doldu. Gelenler arasında Ömer Koç, Nurettin Hasman, Eran Tapan, Yalçın Dümer, Aylin Arasıl, İlker Mengi, Serdar Ortaç da vardı. İçeri giremeyenlerse kapıyı zorladılar ama faydası olmadı.

23.00 Yüksek volümlü müzik kesildi. Siyahlara bürünmüş, elinde haç olan bir papaz kılığındaki şovmen gecenin anlamını belirten bir konuşma yaptı: "Bundan böyle her aya bekarlar biraraya gelerek çılgın eğlenceler yaşayacak, ilk çılgınlık bu gece. Herkes tuttuğunu götürsün!"

23.30 Müziğe yine ara verildi. Bu kez doğumgünü sahibi Donatella Piatti pastasını kesiyordu. Kendine özgü uslubuyla "Mumları üflerken bir şey dilemeyeceğim. Çünkü bugüne kadar hep kurduğum bir hayal gerçek oldu. Tüm bekar ve yalnız erkekleri elimin altında topladım" diyordu.

SÖZDE NİKAH KIYDI
00.30 Bu kez sahneye Oryantal Olga çıktı. Kıvrak hareketleriyle konuklara keyifli anlar yaşattı.

01.00 Siyahların modacısı olarak ünlenen Neslihan Yargıcı, rahip kılığına girmiş bir şovmen tarafından, bir zenci ile "sembolik nikah töreni" yaşadı. Dostları Yargıcı'ya "Karalar bağlamadan, muradına erdin" diyerek espriler yaparken, Donatella Piatti de bar üstünde davete katılan bekarlardan Raul Saban ile şakadan evlendi!

01.30 Artık parti iyice hızlanmıştı. 2 erkek 1 kadından oluşan striptiz ekibi geceye son noktayı koydu! Partiye yalnız gelenler "eşler"iyle ayrıldılar Laila'dan.

Değer ÖZERGÜN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır