kapat

21.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hangi yüzle?
Daha yedi ay önce, İstanbul Valiliği'ne "Bir yıl boyunca zam yapmayacağınızı" yazıp altını imzalayan sizler değil misiniz?

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Erol Korkut ile Birlik Genel Sekreter Hasan Pehlivan'ı attıkları imzaların arkasında durmaya çağırıyoruz...

ORTAYA ÇIKARDIK
SABAH-İstanbul, "Zarar ediyoruz" gerekçesini ileri sürerek yüzde 50 zamma hazırlanan taksicilerin, daha 7 ay önce İstanbul Valiliği'ne 1 yıl boyunca zam yapmayacakları yolunda yazılı taahhütte bulunduklarını ortaya çıkardı..

BAĞLI oldukları Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin bu taahhüdünü yok sayan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu ile yardımcısı Mustafa Silahyürekli'nin zam için yaptıkları açıklamaya Vali Erol Çakır'dan tepki geldi.

ÇAKIR, SABAH-İSTANBUL'a yaptığı açıklamada, "Bize yazılı taahhütte bulundular... Ya imzalarına sahip çıkıp sürenin dolmasını bekleyecekler, ya da taksi plakasındaki tahdidin kaldırılması için girişimde bulunacağım" dedi...

VALİ Çakır, görevinin istanbullular'ın hakkını korumak olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Hiçbir konuda peşin hükümlü değilim... Ancak saygın bir esnaf birliğinin altını imzaladığı sözünün arkasında durmasını bekliyorum..."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır