kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre haftanız
Merkür'ün Akrep'teki Mars'la zorlu ilişkisi bilginin yayılması ve paylaşımı konusunda aksamalar olabileceğini hatırlatıyor.

Bu durum ayrıca genel iletişim ve ulaşım konularında zorlanmaların yaşanacağı, aceleciliğin ve sabırsızlık eğilimlerinin artacağı bir devreye işaret ediyor. Fakat Mars'ın Venüsle tam uyumu, özellikle sevgi konularındaki girişimlerin olumlu sonuçlanacağını vurguluyor. Aşk konusnda girişimler yapmak için uygun bir devredeyiz.

KOÇ: Mars'ın Venüs'le uyumlu ilişkisi, ortak çalışmaların ön plana çıkabileceği bir haftaya işaret ediyor. Grup çalışmaları ve toplumsal faaliyetlerde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Venüs'ün durumu arkadaş çevrenizde yaşayabileceğiniz yeni bir aşkı gündeme getirebilir. Güneş meslek yaşantınızda önemli bir devrenin başlamasına neden olabilir. Bu devrede yapabileceğiniz iş girişimlerinin sonuçlarını uzun vaadede alabilirsiniz.

BOĞA: Güneş'in olumlu etkileri ufuklarınızı genişletebileceğiniz her türlü konuya olan ilginizin artmasına neden olabilir. Yeni konular eğitim ve yolculuk fırsatları gündeme gelirken parasal açıdan da sizi rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars'ın Balık'taki Venüs'le uyumlu ilişkisi meslek yaşantınızı canlandıracak etkiler veriyorlar. Yeni iş bağlantıları gündeminizi oluşturabilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını parasal artış olarak gözleyebilirsiniz.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür'ün etkileri uzaklarla ilişkilerinizin artabileceğini, yüksek öğrenim ve ticaretle ilgili konulardan olumlu sonuçlar alabileceğinizi öngörüyor. Birçok yolculuk planlayabilir ve bu yolculuklardan birinde sizi heyecanlandırabilecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Oğlak burcunda seyreden Güneş'in etkilerini ortak paylaşımlarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Vergi, sigorta, miras gibi konuların ön plana çıkabileceği bir devredesiniz.

YENGEÇ: Güneş ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmelerle dolu bir haftada olduğunuzu belirtiyor. Evliliğiniz ve ortaklığınızda birbirinizin değerinin farkına varabileceğiniz güzel günler yaşayabilirsiniz. Balık'ta ilerleyen Venüs'ün Akrep'te ilerleyen Mars'la uyumlu ilişkisi sevgiyle ilgili önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Aşk yaşamınızda zaman zaman huzursuzluklar yaşamaya meyilli olmakla birlikte oldukça kısmetli ve eğlenceli bir devredesiniz.

ASLAN: Venüs'ün Mars'la uyumlu ilişkisi alacak verecek ilişkilerinize aktivite getiriyor. Yeni anlaşmalara, kontratlara ve ortaklıklara açıksınız. Bu konuların size maddi bakımdan da rahatlama getirebileceği gözleniyor. Oğlak burcunda ilerleyen Güneş ve günlük işlerinizi düzenleme konusunda olumlu motivasyonlar içinde olabileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Bu devrede sağlığınız konusunda yapacağınız girişimlerden de olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

BAŞAK: Güneş'in durumu, aşk ve eğlence yaşantınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Bu yeni bir aşk da olabilir. Yaratıcılık potansiyelinizin çok yüksek olacağı bu devrede spekülatif konulara da ilgi duyabilirsiniz. Venüs'ün Akrep'teki Mars'la uyumlu ilişkisi günlük yaşamınızdaki sorunlara pratik çözümler bulabileceğinizi ve mukavemet gerektiren işlerde başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Ortaklık ilişkilerinizde başarılısınız.

TERAZİ: Güneş eviniz ve güvenliğiniz konusunda yapmayı düşündüğünüz yenilikleri gündeme getirebilir. Taşınmayı ve yeni eşya almayı düşünüyorsanız ailenizle birlikte hareket edebilir ve düşüncelerinizi uygulanmaya koyabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs'ün Mars'la uyumlu ilişkisi aşk ve toplum yaşantınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Toplum içinde çok beğenilebileceğiniz bu devrede eğlenceli ortamlarda aradığınız aşkı bulma potansiyeliniz oldukça yüksek.

AKREP: Venüs'le uyumlu ilişkisini sürdürüyor. Bu durum güvenliğiniz ve ev yaşamınızla ilgili gerçekleştirmek isteyebileceğiniz değişimleri gündeme getirebilir. Aileniz ve eviniz için harcama yapma isteğiniz artarken lükse eğilim gösterebilir ve rahatça para harcayabilirsiniz. Güneş'in olumlu etkileri çevresel şartları lehinize kullanabileceğiniz hareketli bir devreyi işaret ediyor. Eğitim, iletişim ve ulaşımla ilgili her türlü girişim için motivasyona sahipsiniz.

YAY: Güneş maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir haftada bulunduğunuzu açıklıyor. Sağlam yatırım fırsatları gündeme gelirken şartları değerlendirmek konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars'ın Balık'taki Venüs'le uyumlu ilişkisi iletişiminize aktivite getirirken ticari anlaşma ve eğitim fırsatlarını da gündeminize taşıyabilir. Kısa mesafeli birçok yolculuk yapabileceğiniz bir devredesiniz.

OĞLAK: Güneş size yaşam gücü verirken kendinizde ve çevrenizde olumlu değişimler gerçekleştirebileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Girişim yapma potansiyeliniz oldukça yüksek ve bu devrede atabileceğiniz adımların sonuçlarını almakta güçlük çekmeyeceğiniz gözleniyor. Mars'ın Venüs'le açısı, ilişkilerinizi canlandırırken maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi müjdeliyor. Bu bir maaş artışının ya da ikramiyenin habercisi olabilir.

KOVA:Bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür'ün varlığı çevreyle ilişkilerinizi canlandırırken iletişim yeteneğinizi arttırıyor. Sağlığınız konusunda hassas davranabilir güzellik, bakım konularında girişimler yapabilirsiniz. Oğlak burcunda ilerleyen Güneş bilinçaltı zenginliklerinizin motivasyonlarınızı olumlu yönlendirebileceğini açıklıyor. Planlama konusundaki başarınızı uygulamak için Merkür'ün enerjisinden faydalanabilirsiniz.

BALIK: Oğlak burcunda ilerleyen Güneş ideallerinizin önem kazanacağı bir devrede bulunduğunuzu haber veriyor. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizden yarar görebileceğiniz ve birlikte yapabileceğiniz çalışmalardan zevk duyabileceğiniz bir haftadasınız. Yardımlaşma ve planlama konularında çok başarılı olabileceğiniz gözleniyor. Akrep burcunda ilerleyen Mars'ın burcunuzdaki Venüs'le uyumlu ilişkisi aşk yaşamınızı canlandırıcı etkiler veriyor.

Ayda Ersan


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır