kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
90-60-90 Eczacıbaşı
Avrupa Ligi'ndeki iki ekibimizin maçında kalite ve heyecan en üst düzeydeydi. Güneş Sigorta 2-1 öne geçti. Natalia ve Şaşkova ortaya çıkınca meydan Eczacı'ya kaldı

Bayanlar A-1 Ligi'nde ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden 2 takımımızın nefesleri kesen mücadelesinde Eczacıbaşı, Vakıfbank Güneş Sigorta'yı 3-2 yenerek hem liderliğini hem de ligde 90 maçtır devam eden yenilmezliğini devam ettirdi ve en yakın rakibinin 3 puan önüne geçti.

Güneş fırtına gibi girdi
Güneş Sigorta maça çok iyi başladı. Servislerini Şaşkova'ya atarak Eczacıbaşı'nın hücum yapmasını engellediler. Bloğa ve geri alan defansına iyi yerleşerek rakiplerinin blok ve manşette aksamasını sağladılar. Bu seti Güneş Sigorta Vakıfbank, 25-19 kazandı.

İkinci sette yine Güneş Sigorta üstünlüğü vardı. Ancak blokta toparlanan Eczacıbaşı, rakibin basit hatalarından yararlanarak seti 25-21 önde bitirdi. 3.sette Güneş, Aysun ve Olga ile etkili oldu. Yine blok ve defansta iyi çalışınca bu seti 25-21 alan Güneş Sigorta Vakıfbank, 2-1 öne geçti.

Şaşkova çıktı meydane...
4.sette Eczacıbaşı 8-5 geri düşene kadar sahada yoktu. Bir anda dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Şaşkova smaç servisleri ve hücumu ile ortaya çıktı ve bundan sonra Eczacıbaşı toparlanarak seti 25-21 aldı.

5.sete iyi başlayan Eczacıbaşı, Natalia ve Şaşkova ile coşunca 15-8'lik skoru yakalayarak bu zorlu karşılaşmadan galip ayrıldı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır