kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Vural Bey'e üzüldüm
Çalışma arkadaşları Vural Savaş'a dansözlü veda yemeği verdi. Veda yemeğinde sahne alan dansöz Yelda, "Vural Bey'in atanmamasına üzüldüm" dedi

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ikinci kez getirilmeyen Vural Savaş'a arkadaşları veda yemeği verdi. Renkli geçen yemekte dansöz Yelda sahne aldı.

DANSÖZ DUYGULANDI
Ador Altınel Otel'de önceki akşam düzenlenen veda yemeğine Vural Savaş eşi Nermin Savaş ile birlikte katıldı. Geceye Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Sabih Kanadoğlu katılmadı. Savaş'ın veda gecesinde sahne alan dansöz Yelda, Cumhurbaşkanı Sezer'in, Savaş'ı ikinci kez atamamasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Savaş'ın kamuoyunda "dürüst bir insan" olarak tanındığını söyleyen dansöz Yelda, "Sayın Savaş gibi dürüst bir insanın veda gecesinde sahne almak beni mutlu etti. Ancak, yeniden atanmamasına çok üzüldüm. Fakat karar Sayın Cumhurbaşkanı Sezer'indir" dedi. Savaş'ı daha önce de yargı mensupları tarafından düzenlenen gecelerde tanıdığını söyleyen dansöz Yelda şöyle devam etti:

"Daha önce Sayın Savaş'ın da katıldığı birçok gecede sahne aldım. Şimdi de veda yemeğinde bulunuyorum. Bu durum beni çok duygulandırdı."

Levent İÇGEN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır