kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Beni harcadılar adımı lekelediler"
Yeni bir film ve yepyeni bir sansasyon: Okan Bayülgen, 'Hemşo'nun yapımcısı Ferdi Eğilmez'e ateş püskürdü

BU ÇOK BİLDİK BİR NUMARA
Başrollerinde Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Özlem Yıldız ve Okan Bayülgen'in yer aldıkları 'Hemşo' da, daha gösterime girmeden 'sansasyonlarıyla haber olan filmler' kervanına katıldı. Filmin afişinin çekimleri için stüdyoya çağırılan, ancak yapımcı Ferdi Eğilmez'in asistanları tarafından, stüdyonun merdivenlerinden geri çevrilen Okan Bayülgen, Eğilmez'e ateş püskürdü. Bayülgen "bu çok ucuz, çok bildik bir reklam numarası. Bir yapımcının böyle numaralara başvurmasının tek nedeni filmine güvenmemesidir. İsmimi böyle kullanarak beni de harcadılar" diye konuştu.

BEN BUNU ASLA HAKETMEDİM
Böyle bir hareket, Ertem Eğilmez'in oğluna yakışmadı. Ben bu filmin başrol oyuncusu değil miyim? Afişte benim fotoğrafım nasıl olmaz? Amaçları, Okan Bayülgen'i merdivenlerden geri çevirerek sansasyon yaratmaktı. Bunu haketmedim" diyen Bayülgen, Eğilmez'in sahibi olduğu Arzu Film'le bundan sonra hiçbir proje yapmayacağını söyledi. Filmin yapımcısı Ferdi Eğilmez ise, Bayülgen'in kapris yaptığını iddia etti. Böylece 'Hemşo' seyirci karşısına biri Bayülgenli, öteki Bayülgensiz iki afişle çıkacak.

ALIŞTIK ARTIK
OyuncularIn, filmlerinin gösterime gireceği günlerde çıkardığı sansasyonlara artık alıştık. Benzer bir durum, 'Kahpe Bizans'ta Mehmet Ali Erbil ile Cem Davran arasında yaşanmış, her ikisi de 'filmin başrol oyuncusu benim' diyerek basın önünde uzun tartışmalara girmişlerdi. 'Abuzer Kadayıf'ın gişe başarısında, İbrahim Tatlıses'in 'bu benim hayatım' diyerek filmi mahkemeye vermesinin etkisi olduğunu, filmin yönetmeni Tunç Başaran da kabul etmişti.

Son sansasyon, Ömer Kavur'un yönettiği 'Melekler Evi'nde yaşandı. Hande Ataizi, Talat Bulut'un kendisini gece Van Gölü'nde yüzmeye çağırdığını iddia ederek, filmin gösterime gireceği günlerde büyük bir sansasyon yaratmıştı...

Mehmet ÇALIŞKAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır