kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bilgi'de gurur günü
Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayan 29 öğrenci diplomalarını aldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ilk yüksek lisans mezunlarını verdi. İşletme,Yöneticiler İçin İşletme, Sinema Televizyon, Avrupa Çalışmaları, Uluslararası İlişkiler, Görsel İletişim Tasarımı ve Elektronik İşletme alanlarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan 29 öğrenci diplomalarını törenle aldılar.

Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu'nda gerçekleştirilen törene üniversitenin kurucusu Latif Mutlu, Rektör Prof. Dr. İlter Turan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Beyza Furman, öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezunlar katıldı.

"BURASI BİR YUVADIR"
Bir ilki yaşamanın mutluluğunu duyduklarını ifade eden Prof. Dr.Turan, "Bizler gurur ve şeref duyacağımız sizlere verebileceğimizin en iyisini vermeye çalıştık. Sizler çalışma hayatına gönderdiğimiz elçilerimiz olarak bizleri temsil edeceksiniz. Burada aldığınız eğitimle gittiğiniz yerlerde bizleri temsil edeceksiniz. Sizleri kutluyorum. Burası bir yuvadır, istediğiniz zaman dönüp akademik yardım alabilirsiniz" dedi.

Üniversite Kurucusu ve Bilgi Eğitim Vakfı Başkanı Latif Mutlu, "Cumhuriyetin ilk yıllarında okur yazarlık bile meslek sayılırken bugün üniversite mezuniyeti yetmez oldu. Liselerde okuyan 1.5 milyon genç üniversiteye girmek için yarışıyor ancak 500 bini üniversiteye girebiliyor. Siz, aldığınız eğitimi yeterli görmeyerek daha da fazlasını istediniz ve yüksek lisans eğitimini tamamladınız. Hepinizi üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yüksek lisans eğitim programında birinci olan Dilek Yılmaz Börekçi diplomasını Mütevelli Heyeti Başkanı Oğuz Özerdem'den aldı. Törenin sonunda fotoğraf çekimi yapılırken, öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mutluluklarını gösterdi.

KEPLER HAVAYA
Yüksek lisans programını bitirerek diplomalarını alan 29 öğrenci başarılarını keplerini havaya atarak kutladı.

Recai KÖMÜR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır