kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Ronald Reagan kalçasını kırdı
Amerika'nın eski başkanlarından Ronald Reagan önceki akşam evinde düşerek kalçasını kırdı. 90 yaşındaki Reagan'nın bilincinin yerinde olduğu ancak ameliyat gerektiği bildirildi. Reagan'ın kızı Maureen de kanser hastası. Oğlu ise uyuşturucu tedavisi görüyor..

Ünlü çift boşanıyor
Hollywood'un ünlü çifti Kim Basinger ve Alec Baldwin, 7 yıl süren evliliklerini bitiriyor. Oscar ödüllü aktris Kim Basinger'in sözcüsü Annette Wolf, Basinger'ın Baldwin aleyhinde boşanma davası açtığını açıkladı. Çift, ayrılma gerekçesi olarak şiddetli geçimsizliği gösterdi. Sözcü, 1997 yılı yapımı "L.A. Confidental" adlı filmde canlandırdığı fahişe rolüyle Oscar ödülü kazanan 47 yaşındaki eski manken Kim Basinger'ın Los Angeles'ta 5 yaşındaki kızı Ireland ile birlikte yaşadığını, bir film çalışmasında olan 42 yaşındaki aktör Alec Baldwin'in ise New York'taki evinde kaldığını söyledi. Baldwin, Basinger'in 2'inci eşiydi.

Pakistanlı'ya idam
Suudİ Arabistan'da uyuşturucu kaçırdığı gerekçesiyle idam cezasına çarptırılan bir Pakistanlı'nın cezası infaz edildi. Suudi resmi ajansı SPA, Abdurrahman Şaha Kalşaval adlı Pakistanlı'nın yuttuğu kapsüllerle ülkeye eroin sokmayı denediğini belirtti. Kalşaval'ın cezası, kafası kılıçla kesilerek infaz edildi. Yılbaşından beri idam edilenlerin sayısı 6'ya yükseldi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır