kapat

14.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Küp gibi içiyor...'
Kızının içki alışkanlığı, Amerika'nın yeni başkanı George Bush'un başını çok ağrıtacak gibi görünüyor

Başkan George Bush'un Teksas Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki kızı Jenna'nın tam bir alkolik olduğu iddia edildi. Partilerden eksik olmayan ve sık sık sevgili değiştirmekle ünlenen Jenna, arkadaşlarının ifadelerine göre "küp gibi içiyor"...

Yakınları, Jenna'nın eski bir alkolik olan babasının yolundan gittiğini söylüyorlar. Yeni Başkan George Bush, gençlik yıllarında alkol bağımlısıydı. Ancak karısının desteğiyle tedavi gördükten sonra içkiyi bırakabilmişti. Şimdi Jenna'yı görenler, "Babasının bıraktığı yerden devam ediyor" yorumunu yapıyor.

Jenna'nın, Demokrat aday Al Gore ile babasının giriştiği amansız başkanlık seçiminden bir hafta önce de Austin kentindeki Buffalo Club'da içkiyi fazla kaçırdığı ve "dağıttığı" ortaya çıktı. Annesi ve babasının yaşadığı Teksas valiliği konutunun birkaç yüz metre ilerisindeki, genelde öğrencilerin gittiği barda, Jenna fırtına gibi esti.

Arkadaşlarının ifadelerine göre, Bush'un kızı Jenna, 4-5 duble içkiyi peş peşe götürdükten sonra, kendini kaybetmiş. Avazı çıktığı kadar bağırmaya başlamış.

YERLERDE YUVARLANDI
Bir ara barın arka tarafında bir kız arkadaşıyla dans eden Jenna, içkiyi abartmanın etkisiyle arkadaşının üzerine düştü ve ikisi birlikte yerlerde yuvarlanmaya başladı. Bir süre sonra Jenna hiçbir şey olmamış gibi kalkarak içmeye devam etti.

Birkaç hafta sonra Jenna bu sefer Fat Tuesday adlı bir başka barda ortaya çıkmış. Jenna'yı gören arkadaşlarından biri şunları anlatıyor: Sarhoştu. Kucaktan kucağa dolaşıyordu. Poposuyla erkeklere sürtünüp duruyordu... Bir başkası şunları söylüyor: Jenna vahşi bir kız. Partide fırtına gibi esti...

Jenna'nın alkolikliğini ortaya çıkaran National Enquirer dergisi, benzeri olayların Jenna'nın lise yıllarından beri yaşandığını iddia ediyor. Hatta dergide yer alan habere göre Jenna geciktiğinde, Bush polisleri kızını araması için gönderirdi. Polisler Jenna'yı nerede bulacaklarını biliyorlardı: Bir barın arkasında, bir delikanlının kollarında...

İKİZ AMA TAMAMEN ZIT KARAKTERLİ
Jenna (solda) ile ikizi Barbara (sağda) tam zıt karakterli. Barbara liseyi birincilikle bitirmiş örnek talebe. Yale Üniversitesi'nde okuyor. Jenna, Noel gecesi apandisit ameliyatı geçirmişti.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır