kapat

Pazar Eki
31.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçalara göre haftanız
Kova'daki yolculuğunu bu hafta içinde bitirecek olan Venüs, yükselişe geçerek Balık'ta ilerlemeye başlayacak ve tüm olumlu özelliklerini ortaya çıkaracaktır. Venüs'ün aynı zamanda Akrep'teki Mars'la da oluşturacağı rahat açılar su grubu burçlarına özgü duyarlılığın özellikle aşk ve cinsellik konularında hissedileceği bir haftaya işaret ediyor. Sıcak ve yapıcı ilişkilerin oluşturulabileceği olumlu bir devredeyiz.

Koç
Güneş ve Merkür bu hafta kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle aşırı çalışmak zorunda kalıp yorulabilirsiniz. Ama çabalarınızın karşılığını aldığınızı görmek sizi motive edebilir. Akrep'te Mars, alacak verecek ilişkilerinizin yoğunlaşabileceğini belirtirken enerjinizi ilişkilerinize yönlendireceğinizi açıklıyor.

Boğa
Güneş ve Merkür son derece rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Hafta boyunca Oğlak'taki gezegenler eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirecek ve ufkunuzu genişletmek için birçok yolculuk planlama fırsatı bulabileceksiniz. Karşıt burcunuzda bulunan Mars enerjinizi ortak paylaşımlarınız için kanalize edebileceğinizi ve yeni anlaşmalarla ilgilenebileceğinizi belirtiyor.

İkizler
Güneş ve Merkür'ün etkilerini ortak paylaşımlarınız, hisseli kaynaklarınız ve hukuksal temalar üzerinde gözleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda paylaştığınız değerlerde yükselme eğilimleri ön plana çıkabilir. Eğer yeni bir başlangıç yapacaksanız bunu güvendiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir.

Yengeç
Güneş ve Merkür ikili ilişkilerinizdeki gelişmeleri arttırırken anlaşmalar, ilgilenmeniz gereken konuların başında gelebilir. Bu devrede tek başınıza hareket etmek yerine işbirliklerine eğilimli olabileceğiniz gözleniyor. Eşiniz veya ortağınızla birbirinize her konuda destek olabilir, değişen şartlara uyum sağlayabilirsiniz. Akrep'te ilerleyen Mars ve Balık'a geçecek olan Venüs'ün konumları aşk yaşamınızda mutluluk verici gelişmeler vadediyor.

Aslan
Güneş ve Merkür sizi günlük çalışmalarınız ve rutin işleriniz konusunda yoğun olarak etkiliyor. Çalışma koşullarınızda yenilenme ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu farkedeceksiniz. Kendinizin ve çevrenizdekilerin sağlığı sizin için önemli olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumaya yönelik önlemler almak isteyebilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars, ev ve ailenizle ilgilenmek için enerjinizin artacağını belirtiyor.

Başak
Merkür ve Güneş sizi yaratıcılık gerektiren her türlü konuda olumlu etkiliyor. Ayrıca aşk, sosyal yaşamınız ve spekülatif konularda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatları getiriyor. Mars , enerjinizi eğitim ve ticaretle ilgili konulara yönlendirebileceğinizi vurguluyor. Yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde zaman zaman gerilimler yaşasanız da onların desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Venüs'ün Balık'a geçmesi, ikili ilişkileriniz ahenk kazandıracaktır.

Terazi
Güneş ve Merkür'ün enerjileri eviniz ve ailenizle ilgili konuları ön plana çıkartabilir. Merkür'ün konumu, ailenizle aranızdaki iletişime önem verdiğinizi belirtiyor. Güneş, yuvanızda bolluk yaratma isteğinizi artırırken lükse eğilim gösterebilir ve harcamalarınızı çoğaltabilir. Mars maddeyle olan ilişkilerinize hareketlenme getirirken parasal açıdan kısmetli bir devrede olabileceğinizi açıklıyor. Eğitim konuları, anlaşmalar ve yazışmalar ön planda.

Akrep
Güneş ve Merkür çevresel faktörlerin lehinize işlediğini vurguluyor. Çevre ilişkilerinizin getirdiği para ve statü fırsatları gündemde. Ticaret ve eğitimle ilgili her türlü girişim için çok uygun bir devrede bulunuyorsunuz. Anlaşmalarınızın sonuçları bu devrede çok bereketli olabilir. Mars ise enerjinizi girişimleriniz için olumlu yönlendirebileceğinizi açıklarken Balık burcuna geçecek olan Venüs aşk ilişkilerinize ahenk getirebilir.

Yay
Güneş ve Merkür maddi konuların ön planda olacağı bir devreye işaret ediyor. Gezegenler para sektörünüzü olumlu etkilemeye devam ederken parasal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Mars sayesinde bilinçaltı motivasyonlarınız yüksek. Başlatmış olduğunuz işlerin devamını getirebilmek için yeterli enerjiye sahipsiniz. Fiziksel enerjinizi meditasyon ve hafif bir diyetle dengelemenizde fayda var.

Oğlak
Güneş ve Merkür size yaşama sevinci, dinamizm ve kişisel çekiciliğinizi arttıracak etkiler veriyor. Merkür'le Güneşin varlığı her konuda yapmayı düşündüğünüz girişimler için cesaret verirken Mars da bu oluşumu destekliyor. Kendinize güvenli yapınızla çevrenizi şaşırtabilir, fakat grup çalışmalaıınızda tek başınıza karar alma arzunuzla yanlış anlaşılabilirsiniz. Zihinsel enerjinizden maksimum yararlanabilirsiniz, anlaşmalar gündeme gelebilir.

Kova
Güneş ve Merkür bilinçaltı enejilerinizi harekete geçirebilecek etkileri artırıyorlar. Gezegenlerin konumu yaşamla ilgili planlarınızı uygulamakta aceleci olmayacağınızı vurguluyor. Kendinizle başbaşa kalmayı isteyebilir ve girişimlerde bulunmaktan kaçınabilirsiniz. Merkür bilinçaltınızı huzursuz edecek etkiler yaratabilir. Bu devrede uykusuzluğa ve sinirsel gerilimlere açık olabileceğinizden enerjinizi egzersizlerle dengelemenizde fayda var.

Balık
Güneş ve Merkür'ün konumu, arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizde başarı vaadediyor. Bu konular size aradığınız yükselme fırsatını sunarken yüksek konumdaki kişilerin desteğini kazandırabilir. Gezegenlerin olumlu etkileri ideallerinizi gerçekleştirmek için gerekli motivasyona sahip olabileceğinizi vurguluyor. Yeni aşklar da gündemde. Akrep'teki Mars ve burcunuza geçecek olan Venüs aşk konusnda olumlu bir devreye işaret ediyor!.

Ayda Esan


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır