kapat

04.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Andersson 3 ay yok
F.Bahçe'ye şok... Andersson'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık olduğu için ameliyat edilmesi gerektiği açıklandı. İsveçli golcü, Mayıs'tan önce sahalara dönemeyecek

Andersson: Ölü gibiyim
F.Bahçe'de Kennet Andersson şoku... İlk yarıda 18 maçın 17'sinde oynayan ve 10 gol atan İsveçli golcüyü muayene eden Prof.Dr.Ömer Taşar, "Sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık var. Ameliyat olursa 2.5-3 ay sonra düz koşulara başlar. Ameliyat olmazsa iyileşmesi 5 ayı bulur" açıklamasını yaptı. Devrenin sonundaki Kocaeli maçında sakatlanan Andersson da teşhisi duyunca şok olarak, "Dünya başıma yıkıldı. Şu anki ruh halim bir ölüden farksız" dedi.

Rötarın günahı doktora
Teşhisteki 10 günlük rötara doktor Cengiz Dinç ve fizyoterapist Evin'in görevden alınması sonrası F.Bahçe'nin doktorsuz kalması yol açtı. Yönetimde bulunan Profesör Nail Kır, Kocaeli maçında sahaya çıkmamış, soyunma odasındaki muayenede Andersson'a "Yumuşak doku ezilmesi" teşhisi koymuş ve röntgene gerek görmemişti. Bugün İsveç'e gidecek olan golcü yıldız cuma günü bıçak altına yatacak.

1.5 ay sonra oynar!
Andersson'un İsveç'deki doktorunun ise golcü futbolcunun 1.5 ay sonra sahalara dönebileceğini ileri sürdüğü öğrenildi. Bu arada F.Bahçe'de Baliç ve Yusuf'un durumu ise iyi. Taşar, Yusuf için, "Futbol oynayabilir" derken Baliç için de, "Verdiğim 10 günlük programı iyi değerlendirmiş. 2-3 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak. İstanbul maçında sahada olabilir" dedi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır