kapat

04.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mehmet'i bırakmam
İtalyan hoca, "Mehmet gitmiyor. Ama onun oynamadığı maçlar için bir kaptan gerek" dedi

Asla ayrım yapmam
Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, "Mehmet takımdan kesinlikle ayrılmayacak" dedi. Fulya'da basın toplantısı yapan Scala, "Mehmet'i oynatıp oynatmama kararını ben teknik nedenlerle alırım. Tıpkı gönderilmesi kararı gibi... Böyle bir kararım da yok. Takımdaki tüm oyuncular benim için aynıdır. Gerekenleri yapmayan, saygısız hareketlerde bulunan olursa, gereken kararı anında alırım" ifadesini kullandı

Neşter tedavi içindir
Teknik konulardaki tüm kararları kendisinin verdiğini belirten Scala, "Bunları alırken yönetimle ilişkimi hep sürdürdüm. Tedavi edilecek bir şey varsa, başkan Serdar Bilgili ile birlikte yapacağız. Doktorlar neşteri yara olan kısımda küçük bir çizgi açmak, küçük iltihabı yok etmek için kullanır. Başkanımız bunu anlatmak istedi. Takımda müdahale edilecek bir durum olduğuna ben karar vereceğim" dedi.

Yeni kaptan kim?
Başkan Bilgili'nin çok dengeli davrandığını kaydeden Scala, "Çok doğru ve genç bir insan. Belki deneyimleri eksik. Ancak benim için çok büyük bir başkan" dedi. İtalyan hoca, "Mehmet oynamadığı zamanlarda takıma kaptan gerek. Nouma'yı kaptan olarak hiç düşünmedim. Ama bu, ondan kaptan olmaz demek değil" diyerek ilk kez Tayfur'un kaptanlıktan alınabileceğini ima etti.

VAHAP HACIOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır