kapat

04.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye'nin en seksileri
Durex tarafından, araştırma şirketi Piar Gallup'a yaptırılan "Türkiye'nin En Seksileri" anketinde erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu, kadınlarda Ebru Şallı önde gidiyor

Şubat ayı başında sonuçlanarak, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sonuçları açıklanacak olan "Türkiye'nin En Seksileri" anketinde oylar halkın içinden geliyor. Durex için Piar Gallup tarafından yürütülen araştırmaya göre birinci Ebru Şallı'nın hemen arkasında Deniz Akkaya ile bir dönem yılın en seksi kadını seçilen Ayşegül Aldinç var.

ÖNEMLİ OLAN MASUMLUK
Yılın En Seksi Erkeği dalında ise, Kenan İmirzalıoğlu'nun hemen ardından şovmen Beyaz ile atv Ana Haber Daire Başkanı Ali Kırca geliyor.

Son yıllarda gazete ve dergilerin yaptığı araştırmalarda En Seksi Kadın ünvanını kimselere kaptırmayan Ebru Şalı, kendisini salt seksilikten çok masum bulduğunu söylüyor.

"Hem masum olup hem de güzel olmak önemli. Ben bu iki vasfa birden sahip olduğumu düşünüyorum. Yoksa, sırf seksi olmak hoşuma gitmezdi" diyen Şallı, tek rakibinin Hülya Avşar olduğunu belirtiyor. Şallı, böyle diyerek diğer rakiplerini fazla önemsemediğini anlatmak istiyor.

Ali ÖZTÜRK


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır