kapat

CUMARTESİ EKİ
30.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Ay'ın Jüpiter'le yaptığı kare açı, ilişkilerde ihmalcilikten kaynaklanan sorunların ortaya çıkabileceğine işaret ediyor. İhtiyacımızdan fazlası için harcama yapma eğilimlerinin yüksek olacağı bir gündeyiz. Otoritelerle de ilişkilerin gerginleşebileceği gözleniyor. Sezgileri artıran etkileri de iletişimin artacağını gösteriyor.

KOÇ
Bu gün yakın çevrenizdeki hareket ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Aklınızdan hiç geçmeyen, planlamadığınız olayların sizi zorlayabileceği görülüyor. Ortaklaşa çalışmalarda yer alıyorsanız dostlarınızla birbirinizin kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

BOĞA
Bugün zekânızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kariyer yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir...

İKİZLER
Balık'taki Ayın burcunuzdaki Jüpiter'le kurduğu zorlu açı, meslek yaşantınızda birtakım zorluklarla karlaşabileceğiniz bir güne işaret ediyor... Zaman zaman kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere karşı daha uyumlu davranmaya dikkat edin...

YENGEÇ
Bilinçaltınızın güçlenmediğini hissetmeniz, iç yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün. Balık burcunda bulunan Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu etkiler sezgilerinizi artırıyor. Yaşam enerjinizin verdiği güçlü sinyaller, sağlığınızı da olumlu etkileyebilir.

ASLAN
Eşiniz ve ortağınızla aranızda ortak çalışmalar konusunda sezgisel bir anlaşma olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları gözardı etmeyin. Katılacağınız özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoş kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz... Bu fırsat kaçmaz.

BAŞAK
İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gündesiniz. Karşıt burcunuz Balık'ta bulunan Ay işbirliği ve ortaklık konularına özen göstermeniz gerektiğine dikkat çekiyor. Birçok işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size önemli kazançlar sağlayabilir.

TERAZİ
Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme ve planlama gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz... Sağlığınıza özen göstermeniz gerekebilir.

AKREP
Romantik eğilimlerinizin oldukça yüksek olabileceği bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay duygularınızı yoğunlaştırabilir ve geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Geçmişi size düşündürtecek yerlere yolculuk etmek isteyebilirsiniz...

YAY
Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir gün. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Bugün eviniz için ya da sevdikleriniz için alışveriş etmek ve güvenliğiniz için masraf yapmak hoşunuza gidebilir.

OĞLAK
Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlarına girebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Seyahat planları için de bugün ilk adımı atabilirsiniz. Balık burcunda bulunan Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor...

KOVA
Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi göstermelisiniz. Ve buna inanmalısınız. Böylece üstesinden gelmeniz mümkün.

BALIK
Bugün iç dünyanızda nedenini bilemediğiniz bir coşku hissedebilir ve beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Satürn'le gerilimli açısı zaman zaman kıstlanmışlık yaşayabileceğinizi gösterirken girişimleriniz konusunda cesaretli ve heyecanlı olabilirsiniz...

AYDA ERSAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır