kapat

CUMARTESİ EKİ
30.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yumurta kapıya dayanırsa
Yemekler veya gidilecek yer hazır, hediyeler tamam, kedilere ve çocuklara bakıcı ayarlandı. Peki yarın akşam siz ne giyeceksiniz?

Zor oldu ama sonunda şöyle güzelce kurtlarınızı dökebileceğiniz bir yerde yer ayırtmayı başardınız. "Ya da amannn deliye her gün, her yer bayram" deyip evinizde ailece partilemeye karar verdiniz. Nerede ne yiyeceğiniz belli... Tüm aile bireylerine, arkadaşlara ve sevdiğiniz adama/kadına hediye aldınız. Kedilere, kuşlara, köpeklere ve çocuklara bakıcı ayarlandı. Derin bir "ohhhh" çekme vakti geldi mi acaba? Kesinlikle hayır! Ne giyeceğinize hala karar vermediyseniz yılbaşı gecesi süslü püslü pırıl pırıl parlayan insanların arasında "foss" diye sönersiniz. Hazırlanmanız lazım. Kıyafet, makyaj, saç, baş, ayakkabı, çanta.... Daha bir yığın işiniz var.

Kıyafet en önemlisi. Son dakikada hayat kurtaran bazı mağazaları gezmeniz şart. Sonra kadınlar için çorap en önemli detay... Pırıltılı, file ve işlemeli olanlar en sıradan etekle giyilse bile moda dergisinden fırlamışa çeviriyor. Çorap konusunda sizi yolda bırakmayacak markalar belli: Aristoc, Calzedonia, Wolford, Kifidis, İbici, Penti.

Ayakkabılarda yüzde 30 ila 50 indirim var. Nine West ve Shoe&Me'ye giren eli boş çıkamıyor. Özellikle kırmızı, bordo deri ayakkabı ve çizmelere dikkat. Hotiç, Derimod ve Vetrina'da da tarzınıza göre şık bir ayakkabı bulabilirsiniz. Maslak Workshop'ta tek tük de olsa çok şık parçalar bulunabiliyor. Elle'de erkekler için de şık ve spor ayakkabılar bulunabilir.

Şimdi gelelim elbisenizin etiketine...
Mango: Straplez, kürklü, dizaltı elbiseler yılbaşında sade ama seksi olmak isteyenler için ideal. Siyahı, moru, camel rengi var. Sezonda 40 milyon lira olan bu elbiselerin fiyatları şimdi 20 milyon liraya düşmüş. Yani şu sıralar Mango'da yüzde 50 indirim var. Koşun!!!

Top Shop: Altın sarısına ağırlık veren Top Shop, kadınlara da erkeklere de yılbaşı gecesi için düzgün ve ucuz alternatifler sunuyor. Altın sarısı kravatlar müthiş. Son günlerde çiftlerin uyumlu giyinmesi moda ya... Yani size altın sarısı bir bluz ya da elbise, ona da kravat... Giysilerin fiyatları 20 milyon ile 50 milyon lira arasında değişiyor.

Mudo: Mudo'nun abiye koleksiyonunda pullu payetli işlemeli saten elbiseler, pantolonlar, etekler ağırlıkta. Ürünlerin çoğu ithal. 47 milyon 500 bin liraya çok şık şifon elbiseler var. Payet işli elbiseler ise 59 milyon ile 69 milyon 500 bin arasında değişiyor. Etek bluz takımların fiyatı ise 79 milyon lira. Mudo aksesuvar konusunda da çok başarılı. Pullu ve renkli çantalar 13 milyon 500 bin lira ile 52 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Erkekler için takım elbiseler 119 milyon lira. İtalyan yaka gömleklerin her rengi var. Fiyatları: 19 milyon ile 22 milyon 500 bin arasında.

DKNY: Ya payetli pantolon ya da payetli, ince askılı dizde biten elbise... Çok fazla seçeneğiniz yok. Ama iki ürün de çok şık... İkisinin de fiyatı 591 dolar.

Marks&Spencer: Marks&Spencer yılbaşı gecesine özel bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyon gümüş payetlerden, cazibeli kırmızılardan ve siyahtan oluşuyor. Kıyafetleri tamamlayan işlemeli terlik ve çantalar, ayakkabılar birlikte satılıyor. Marks&Spencer'den giyinen erkeklerin seçenekleri, klasik papyon ve kuşaklardan, marjinal patlıcan moru gömleklere kadar uzanıyor.

Derishow: Yılbaşı gecesi tulum giymeye ne dersiniz? Derishow'un bu geceye özel hazırladığı tulumlar, paçalarındaki derin yırtmaçla aynı zamanda dişiliği de ön plana çıkariyor. Fiyatı 225 milyon lira.

Koton Mağazaları: Çok para harcamak istemiyorsanız Koton Mağazaları'na mutlaka uğrayın. Elbiseler hiç fena değil.

SİBEL ARNA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır