kapat

03.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tarkan 1 trilyon 250 milyara iki daire aldı
Yeni yıla Amerika'da giren Tarkan'ın Levent'teki Metrocity Millenium'dan aldığı iki dairenin her biri 226 metrekare. 27 katlı iki dev kulede bunlardan sadece 44 adet bulunuyor

AKMERKEZ GİBİ
Uzun süredir yurt dışında yaşayan Tarkan, Türkiye'den bağlarını kopartamıyor. Güven Sazak'ın sahibi olduğu Yüksel İnşaat tarafından Levent'de yapılan Metrocity Millenium'dan iki daire satın alan Tarkan, Türkiye'ye geldiği zaman burada kalmayı planlıyor. Halen yapımı süren projenin Akmerkez gibi olması planlanıyor. 27 katlı iki kulede süperlüks daireler yer alıyor. Tarkan'ın satın aldığı iki daire Boğaz'a bakıyor ve her birinin net kullanım alanı 226 metrekare.

DEPREME DAYANIKLI
Yapımı önümüzdeki yıl tamamlanacak olan dairelerin fiyatları ise el yakıyor. Fakat, Tarkan, birikimlerini çok beğendiği bu dairelere yatırmaktan çekinmedi. Her birine 625 milyar ödeyen Tarkan, bu daireleri özellikle depreme dayanıklı olduğu için seçmiş. Dev kulelerin 9 ölçeğindeki bir depreme dayanıklı olduğu belirtiliyor. Daha yapımı bitmeden satılan Metrocity Millenium'daki süperlüks dairelerden sadece 44 adet bulunuyor. Dairelerde her türlü lüks mevcut.

ŞUBATTA SİNGLE ÇIKIYOR
Metrocitiy Millenium 450 araç otapark kapasiteli; yüzme havuzları, tenis kortları, alışveriş merkezi, sinema, tiyatro salonları ve ofisler bulunuyor. Şu anda New York'da olan Tarkan, Şubat'ta çıkartacağı single hazırlıklarını sürdürüyor. Mart ayında ise 4 yıldır hazırladığı albümünü çıkartacak. Yılbaşını Los Angeles'da kutlayan Tarkan, albümü piyasaya çıktıktan sonra Avrupa turnesinde tanıtıma başlayacak. Bunların ilk durağı ise Türkiye.

Esin ÖVET (MAGAZİN SERVİSİ)

HER BİRİ KRAL DAİRESİ GİBİ
Tarkan'ın satın aldığı daireler ikiz kulelerin üst katlarında bulunuyor. İki daire de Boğaz ve İstanbul manzaralı. Her kulede 4 adet hızlı asansör mevcut bulunuyor. Metrocity Millenium tam 2300 araç kapasiteli.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır