kapat

03.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cezaevi dönüşü kanlı oldu
Karşıdan gelen kamyonetin altına giren araçta bulunan Nuriş'in annesi, eşi ve oğlu yaralandı. Annesi Sevil Ergin'in durumu ağır

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi"nin elebaşısı olarak bilinen ve Bergama Cezaevi'nde bulunan Nuri Ergin'in ailesi, kaza geçirdi. Ergin Ailesi'nin Ödemiş Cezaevi'nde Vedat Ergin'i ziyaret ettikten sonra İzmir'e döndüğü sırada meydana gelen kazada, Nuri Ergin'in eşi, annesi ve oğlunun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Ergin Ailesi'nin Ödemiş Cezaevi'nde Vedat Ergin'i ziyaret ettikten sonra İzmir'e döndüğü öğrenildi.

Ergin ailesinin şoförü Levent Teker'in kullandığı 34 AT 1157 plakalı otomobil hatalı sollama sonucu, Tire Kutsan Fabrikası yakınlarında, karşı yönden gelen Süleyman Aktuğ'un kullandığı 35 E 5515 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

ANNENİN DURUMU AĞIR
Kazada, Nuri Ergin'in eşi Alev Ergin, annesi Sevil Ergin, oğlu Anıl Ergin, şoför Levent Teker ve Süleyman Aktuğ yaralandı. Özellikle Anne Sevil Ergin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Halim Kale, Sevil Ergin'in bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Dr. Kale,hafif yaralı durumda olan Alev Ergin'e küçük bir cerrahi müdahalede bulunulduğunu, bilincinin açık ve durumunun iyi olduğunu anlattı.

Erginler'in aracını kullanan Levent Teker'in sol ayağında kalçaya yakın bölgede bir kırık olduğunu belirten Dr. Kale, kazaya karışan kamyon sürücüsü Süleyman Aktuğ'un da iç kanama geçirdiğini ve durumunun ağır olduğunu söyledi.

Anıl Ergin'in ise Tire Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdürüldüğü, sağlık durumunun "iyi" olduğu bildirildi.

Arif YAKICI Ğ Ersun DAYI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır