kapat

03.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yağmur ve fırtına Antalya'yı vurdu
Antalya'da yılbaşı gecesi başlayan sağanak yağmur ve fırtına önceki gece de etkisini sürdürdü. Yoğun yağış yüzünden oluşan sel suları yaklaşık 200 ev ve işyerinin sular altında kalmasına neden oldu. Önceki gece ise Göynük'teki birçok otelin zemin katlarını su bastı.

Yılbaşı gecesi başlayan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle Antalya kent merkezinde yaklaşık 200 ev ve işyeri ile seraları su bastı.

BAŞKAN DA MAHSUR
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul'un da yılbaşı için konakladığı Mirage Park Otel'in de içlerinde bulunduğu Göynük bölgesi otellerinin zemin katlarını su bastı. Otelde konaklamaktan vazgeçen Başkan Bekir Kumbul, yolun kapalı olması nedeniyle otomobiliyle dönemeyeceğinden itfaiye aracıyla kente döndü.

Gece etkili olan yağmur ve saatte 80 kilometre hıza ulaşan fırtına nedeniyle Antalya-Kemer ile Antalya-Burdur karayolları bir süre trafiğe kapandı. Antalya-Burdur Karayolu'nda da trafik ekipleri yağmurun görüşü çok düşürmesi nedeniyle kısa bir süre araçların geçişine izin vermediler. Bu arada yağmur nedeniyle motorları arıza yapan iki yolcu otobüsünde bulunanlar başka otobüslere aktarılarak yollarına devam etmeleri sağlandı.

OKULLAR TATİL
Antalya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle, il merkezindeki ilköğretim okulları ve liseler 1 gün tatil edildi. Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezinde okulların dün tatil edilmesini kararlaştırırken, ilçelerde ise tatil kararını kaymakamlara bıraktı.

Erol AKKIRĞRecep AKTEPE


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır