kapat

22.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Terim'le 2 yıl daha
Fiorentina Asbaşkanı Antognoni, "Fatih Terim'in sözleşmesini iki yıl daha uzatma kararı aldık. Terim'e Trapattoni'nin aldığı ücretin iki katını teklif edeceğiz" dedi

Inter ve Udinese galibiyetleriyle Fiorentina Başkanı Cecchi Gori'yi teslim alan Fatih Terim'in sözleşmesi en az iki yıl daha uzatılıyor. Fiorentina Asbaşkanı Antognoni, Terim'le yapacakları sözleşmenin taslağını hazırlamaya başladıklarını açıklayarak, "Fiorentina taraftarları rahat olsunlar. Ona reddedemeyeceği bir teklif hazırladık. Terim geçen sezon Trapattoni'nin aldığı ücretin iki katını alacak" ifadesini kullandı. Cecchi Gori'nin şirketlerinin başına geçecek olan Corriere dello Sport Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Mario Sconcerti de, "Gori Terim'le devam kararı aldı. 3 yıllık anlaşma yapacaklar" açıklamasını yaptı.

Kulüp karıştı
Sconcerti'nin bu açıklaması Fiorentina Kulübü'nde sıkıntı yarattı. Asbaşkan Antognoni, "Sconcerti kulübün neyi ki böyle açıklamalar yapıyor" diye çıkıştı. Bu gelişmelerden dolayı kulüp yönetim kurulu başkanı Luna'nın istifa ettiği öğrenildi. Bu arada Terim'in transfer için geniş yetkilerle donatılması ve G.Saraylı Emre'nin transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YASEMİN TAŞKIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır