kapat

22.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Neşter

Serdar Bilgili son günlerde bir neşter lafı tutturdu gidiyor. Futbol ve kulüp yönetimi gibi, bu konuda da bilgisinin yeterli olmadığını ortaya koyuyor. Neşter operasyonda kullanılır ve hasta için yapılacak son tedavi yöntemi ameliyattır.

Serdar Bey, teknik ve kadro açısından iyi olduklarını, sorunun psikolojik olduğunu söylüyor. Demek ki kendisi, psikolojik sorunları neşterle halletmeyi düşünüyor!

Siz değil miydiniz; şampiyonluk ve Avrupa'da çeyrek final naraları atan. Aldığınız yabancılardan biri Nouma, ceza almaktan çoğu maçta yoktu. Diğerlerinden Karhan iki maç oynadı, Khlestov hiç oynamadı. Bu nasıl yabancı transferi! İstediğimiz oyuncu Figo ile Zidane deyip kimseyi kandırma.

G.Saray ve F.Bahçe, Figo'yu mu aldı? 'Devre arasında transfer edilecek iyi oyuncu olmaz. Hepsi problemli olur' diyorsun. Dünyanın en gözde oyuncuları bazı takımlara, sisteme uyum sağlayamamış ve devre arasını bile beklemeden takım değiştirmiştir. Menajer aramak yeni mi aklına geldi.

'Takımda lider yok' diyorsun. Sezon başında bunlar sana söylendi, niye inanmadın. 'Beşiktaş'ta kapıcılık bile yaparım' diyen adamla çalışacağına, lider ruhlu birini bulmayı niye düşünmedin. Hadi bunları bilecek background yoktu. Niye ona göre yönetim kurulu danışmanı seçmedin?

O hisseleri kim alacak?

İki-üç kişinin dışında hangi yönetim kurulu üyeni camia tanıyor. 'Para yok' diyorsun, bu işlerin ne ile döndüğünü altı sene genel sekreterlik döneminde öğrenmedin mi? Şimdi genel kuruldan halka arz vizesini 'İş Yatırım bu hisseleri satmayı garanti etti' diye geçirdin. İnşallah başarırsınız. Ama bu ekonomik şartlarda o hisseleri kimin alacağını da ayrıca merak ediyorum.

Eğer satarsanız da elinize geçecek parayı da Ğki, bu Beşiktaş'ın son atımlık barutudur- nasıl kullanacağınız daha büyük bir merak konusu.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır