kapat

22.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Gökdeniz&Zafer

Trabzonspor, Erzurumspor gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi yapan bir takım karşısında bile oyundaki üstünlüğünü bir türlü eline alamadı. Bordo mavili takımın, savunmasından olumlu top kullanılmadığı sürece, iyi bir oyun ortaya koyması olanaksız.

Osman ve Macit'in uzun top kullanma ısrarcılığını anlamakta zorluk çekiyoruz. Top kendilerindeyken en yakındaki arkadaşlarına verseler çok daha faydalı olacakları inancındayım. Trabzonspor top kazandığında, ilerde çoğalmayı dün de gerçekleştiremedi. Kenardan organize ataklar üretemeyen takımların başında geliyor.

Dün de gol pozisyonu açısından en kısır maçlarında birine imza attılar. Şurası bir gerçek ki takımın bütünselliği sahaya belirli bir oyun anlayışı olarak yansımadığı sürece sıradan bir takım görüntüsünden sıyrılmamız çok zor.

Sakatlar düzelirse iyi olur
Gökdeniz ve Zafer dışında göze batan oyuncu yoktu. Gökdeniz'e bravo. Bordo-mavili takımın dün de en yararlı oyuncusuydu. Rakibin ataklarını ilk önleyen oyuncu olurken top kazanmada ve de kullanmada en başarılı maçlarından birini oynadı. Sahada basmadık yer bırakmazken topu aldığında hızlı ve çabuk çıkışlarla rakip savunmanın dengesini bozdu. Zafer ise yanında oynayan Lange ve sonra yerine oyuna giren Löbe'nin sahadaki yokluklarına rağmen Erzurumspor savunmasını en fazla uğraştıran oyuncuydu. Özellikle rakip savunmanın arkasına atılan toplardan çok başarılı görüntüler ortaya koydu. Orta alandan çok fazla destek bulacağı zaman takımının bir çok maçında kurtarıcı rolüne soyunabileceğinin mesajlarını verdi.

İlk yarıyı aldığı üç puanla kapatan bordo mavili takımın ikinci yarıda sakatlarında takıma katılımıyla birlikte daha iyi bir oyun ortaya koyacağı kanısındayım.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır