kapat

Melodi
22.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeni yıla güzel girin
Tamam her kadın güzel. Ama arada bakımdan geçmek gerekiyor. Bazı kötü adamlar "cilt bakımı işe yaramaz, vücut bakımı gereksiz" gibi laflar gevelese de bu bakımları yaptırınca dünyanız yumuşuyor

Yeni yıla yeni umutlarla, yeni kararlarla ve yepyeni bir ciltle başlamak en iyisi. Üst deriye cila yapmadan istediğiniz kadar içinizi değiştirmeye karar verin. Önemli olan ambalaj. 2000'in son günlerinde atağa kalkıp son anda selülitlerden kurtulup pırıl pırıl bir cilde kavuşmaya ne dersiniz? İşte seçenekleriniz:

Lotüs Güzellik Merkezi: Bu merkezin amacı müşterilerine profesyonel bakım ve hizmet verebilmek. Yeni yıla girmeden kış mevsiminin soğuk ve sert etkisinin cildizde yarattığı olumsuzlukları bu merkezde giderebilirsiniz. Lotüs Güzellik Merkezi'nde yapılan bakımlardan bazıları şunlar: Cilt bakımı, sırt bakımı, akne bakımı, MYO Lifting, vücut bakımı... Lotüs'de selülitlerinizden yosun ve çamur kurları sayesinde kurtulabilirsiniz. Deniz yosununun içerisindeki mineraller insan kanındaki plazma deniz suyu ile aynı özellikleri taşıyor. Bundan dolayı yosun bakımının etkileri kana kadar ulaşabiliyor. Böylece selülitler yok oluyor, zayıflamayı sağlıyor, eklem ağrılarının hafiflemesini sağlıyor. Ayrıca kan dolaşımı hızlandığından ciltteki nem oranı da artıyor. Vücuda uygulanan yosun bakımının fiyatı 50 milyon lira. Gayrettepe, Tel: 0212 272 10 10 Ğ 283 30 00.

Bliss Güzellik Merkezi: Bliss en son teknolojik cihazları ve kozmetik üstünlüğü kanıtlanmış dünyaca ünlü markaları ülkemize getiren bir güzellik merkezi... Bliss'in iki tane önemli cihazı var. Biri selülitleri tedavi eden LPG. Diğeri ise cildin nem dengesini ayarlayan Skin Master.

Yeni yıla girmeden parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak istiyorsanız Bills'te cilt bakımı yaptırmalısınız. Merkezde iki tür cilt bakımı var. Biri Valmont diğeri Thalgo ürünleriyle yapılıyor. Uzmanlar hangi ürünü sizin cildinize uygun bulursa o ürün kullanılıyor. Cilt bakım fiyatları kullanılan malzemeye göre 25 milyon ile 60 milyon arasında değişiyor. Maçka, Tel: (0212) 231 46 90.

Dilara Estetik Ve Güzellik Merkezi: Dilara Estetik Merkezi müşterilerine cilt bakımının yanı sıra manikür, pedikür, kaş boyama ve kaşa şekil verme gibi hizmetler de sunuyor. Beyazlar içindeki minimalist dekorlu mekâna yılbaşı üzeri giderseniz aynen mekânın içi gibi aydınlanıp çıkarsınız. Dermalogica ürünleriyle bakım yapılan mekânda bakımın fiyatları 30 milyon liradan başlıyor. Beşiktaş, Tel: (0212) 236 22 50.

Glori Güzellik Merkezi: Selülit, kilo, cilt gibi problemleri yurtdışından ithal ettikleri cihazlar sayesinde çözen merkezde mutlaka size hitap eden bir şeyler bulabilirsiniz. Üstelik Glori'deki tüm fiyatlar 31 Aralık'a kadar indirimli. Örneğin 12 milyon olan masajı 8 milyona yaptırabilirsiniz. İncelme ve toparlama bakımı İnfrasnella'nın ve selülit bakımı spm+ss'nin 12 seansı 100 milyon lira. Bu bakımlarla 12 seansta bir ila iki beden incelebilirsiniz. Tabii diyet şart! Bağdat Caddesi, (0216) 449 26 11.

Enes Bioestetik Center: Cilt ve vücut estetiği deyince yıllardır hizmet veren yegâne merkezlerden Enes akla geliyor. Enes, cilt analizi, buhar-ozon, peeling, cilt masajı ve maske uygulayarak yapılan cilt bakımının yanı sıra kür bakımı da gerçekleştiriliyor.

Vücut bakımında ise ısı ve iyonizasyon uygulanan bilgisayar programlı zayıflama metobolizmayı hızlandırıyor, toksinleri atıyor ve yağ kitlelerini parçalıyor. Merkezin iki şubesi var. Bağdat Caddesi, Taksim, (0216) 363 16 73, (0212) 231 21 21.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır