kapat

22.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ayrılan kanlı bıçaklı!
Yıldızların evlilikleri de, ayrılıkları da olay. Kimileri bir zamanlar büyük aşk yaşadığı eşleriyle halen dostça görüşürken kimileri de değil görüşmek yan yana bile gelmek istemiyor.

Eskisi gibi dost olan ünlülerin en iyi örneği Sertab Erener-Levent Yüksel. Büyük bir aşkla evlenen çift, son derece medeni bir şekilde ayrıldı. Ve yıllarca hiçbir şey olmamış gibi dostluklarını sürdürdü. Levent Yüksel ayrılıklarından "örnek bir boşanma" diye sözederken şunları söylüyor: "Sertab ile yaşadıklarımız herkes için örnek alınacak bir evlilik, örnek bir boşanma ve örnek bir ayrılıktır. Bunu her söylediğimde, insanlar nedense kendilerine değil de tuhaf tuhaf suratıma bakıyorlar.. " Sertab Erener'in de görüşleri farklı değil.

İşte yıldızlar dünyasında her zaman dost kalabilenler ve artık birbirlerinden nefret edenler:

KAVGALI OLANLAR

NÜKHET DURU/DİKRAN MASİS:
Evliliklerinden Cem adında bir oğulları var. Ama yıllardır ne görüşüyorlar ne de konuşuyorlar.

ESİN M.OĞLU/CEM ÖZER:
Masallardaki gibi bir aşkla evlenmişlerdi. Boşandıktan sonra Cem Özer çok konuştu ama Esin Maraşlıoğlu hiç yanıt vermedi. Birbirlerini hiç görmüyorlar.

AYDAN ŞENER/AYHAN AKBİN:
Ayrılalı yıllar oldu ama hiç görüşmüyorlar. Kızları Ecem yıllardır anne ve babasını yanyana göremedi.

SEDA SAYAN/TUNCAY KIRATLI:
Jet hızıyla nikah masasına oturdular ve evlilikleri bir yılı bile doldurmadan ayrıldılar. Seda Sayan, maddi problemler nedeniyle Tuncay Kıratlı'dah ayrıldığını açıkladı.

DOST OLANLAR

MEHMET ALİ ERBİL/NERGİS KUMBASAR:
Onlar sanki hiç ayrılmamış gibi. Erbil, sık sık eski eşine duyduğu saygıyı dile getiriyor ve "Nergis benim hayatımda vazgeçemeyeceğim ve güvenebileceğim tek kadın" diyor.

MUSTAFA ALABORA/BETÜL ARIM:
Meloli'nin anne ve babası olan iki ünlü tiyatrocu özellikle son yıllarda sık sık birarada görünür oldu. Kuşkusuz bunda oğullarının rolü büyük.

ÜNVER ORAL/FİGEN ERMAN:
Reklamcı Ünver Oral ile eşi yıllar önce ayrıldı ama dostlukları devam ediyor. Sık sık gece yaşamında da birlikte boy gösteriyorlar. Erman eski eşi için "Hayatta güvenebileceğim tek insan" diyor.

KEREM ALIŞIK/SİBEL TURNAGÖL:
Ayrılıklarının ilk günlerinde birbirlerini acıtacak sözler söylediler. Bir süre görüşmediler. Ama sonra oğulları minik Sadri ve anne Çolpan İlhan'ın çabaları onları buluşturdu. Sadri için sık sık biraraya geliyorlar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır