kapat

20.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Denizli çıldırdı
Tecrübeli hoca, ilk devreyi 1-0 yenik kapatan futbolcuları soyunma odasına götürüp fırçaladı. Ümit Takım'ın en iyi 3 adamı çıkınca, F.Bahçe maçı 7-1 aldı

İdman yerine maç
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün futbolcularının Ümit Takım'la oynadığı antrenman maçında öfkeden deliye döndü. Sabah idmanını iptal eden Denizli, futbolcularına Ümit Takım'la bir maç yaptırdı. Tel tel dökülen sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 yenik kapatınca, tecrübeli hoca futbolcuları soyunma odasına götürdü

Adam gibi oynasanıza
Denizli soyunma odasında futbolcularına bağırarak, "Ne biçim oynuyorsunuz? Bu nasıl futbol anlayışı? Ümit Takım'a karşı bile eziliyorsunuz. Adam gibi futbol oynayacaksanız oynayın" diye çıkıştı. İkinci yarıda sahaya dönen sarı-lacivertliler, ilk 5-10 dakikada yine vasat bir futbol sergileyince imdada Ümit Takım'daki kadro değişikliği yetişti!

Yıldızlar dışarı çıkınca
Antrenör Alpaslan Eratlı, Ümit Takım'ın kart cezalısı futbolcuları Erdem ve Erman ile ilk yarıdaki golü atan Adem'i oyundan çıkarttı. Bu değişikliklerden sonra Fenerbahçeli futbolcular 16-17 yaş grubuna karşı daha etkili oynamaya başladı! Sarı-lacivertli takıma bir destek de maçı yöneten antrenör Oğuz Çetin'in penaltı düdüğüyle geldi.

Farklı kazandılar!
Penaltı atışını kullanan Lazetiç, skoru eşitledi. 1-1'den sonra, üç önemli futbolcusu sahadan çıkan Ümit Takım çözüldü. Aslar, oyunda üstünlüğü tamamen ele aldı, Lazetiç'le 2 gol daha bulup 3-1 öne geçti. Ardından Ali Güneş, Rapajç ve Revivo (2) gol atarak maçın skorunu belirledi: 7-1.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır